Antena 3 CNN Actualitate CRĂCIUN FERICIT Mesajele politicienilor de CRĂCIUN FERICIT

CRĂCIUN FERICIT Mesajele politicienilor de CRĂCIUN FERICIT

CRĂCIUN FERICIT Mesajele politicienilor de CRĂCIUN FERICIT
25 Dec 2017   •   00:56

CRĂCIUN FERICIT Prim-ministrul Mihai Tudose a transmis duminică seară un mesaj, cu ocazia sărbătoririi Crăciunului, în care le doreşte românilor momente minunate alături de cei dragi şi îi îndeamnă să se gândească mereu la ceea ce îi uneşte. CRĂCIUN FERICIT Google celebrează un CRĂCIUN FERICIT cu un Doodle special.

CRĂCIUN FERICIT Prilej de bucurie

CRĂCIUN FERICIT "Dragi români, Naşterea Domnului reprezintă un prilej de bucurie pentru noi toţi. În aceste zile de sărbătoare, vă doresc tuturor momente minunate alături de cei dragi şi să vă gândiţi mereu la ceea ce vă uneşte!", a scris premierul Tudose, pe Facebook.

CRĂCIUN FERICIT Totodată, şeful Guvernului le-a urat românilor "Crăciun fericit!"

CRĂCIUN FERICIT Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis duminică printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, cu prilejul sărbătorii Crăciunului, că este vremea gândurilor pozitive.

CRĂCIUN FERICIT E timpul să ne auzim

CRĂCIUN FERICIT "E timpul să ne ascultăm şi să ne auzim! E timpul să începem să redevenim încrezători şi buni! ...mult mai buni! În aceste timpuri şi vremuri simt că este loc pentru bucurie şi pentru speranţă! Este loc pentru dreptate şi este vremea gândurilor pozitive. Să ne încălzim privirea şi să-i dăm lumina potrivită, să ne îmbrăţişăm prietenii şi pe toţi cei dragi, să le zâmbim celor care ne vin în cale! Să facem căldură şi curat în suflete nu doar pentru că vine Crăciunul! ...să-L primim pe Iisus cu zâmbet, cu bucurie şi să facem din Crăciun o celebrare permanentă a omeniei, a bunătăţii, a înţelepciunii şi a binelui! Vă doresc o seară de ajun ca în poveşti, care să preceadă un Crăciun plin de bucurie, speranţă, căldură, tihnă şi lumină! Crăciun Fericit!'', a scris Carmen Dan pe Facebook.

CRĂCIUN FERICIT Ce mesaj a transmis Iohannis

CRĂCIUN FERICIT Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj, cu ocazia sărbătoririi Crăciunului, în care arată că naşterea Domnului este un bun îndemn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru.

CRĂCIUN FERICIT "De Crăciun gândul ne poartă către casă indiferent cât de departe am fi. Acasă este locul special unde ne regăsim alături de familie, de cei dragi, care aduc împlinire şi linişte în vieţile noastre. Să ne bucurăm de aceste momente şi să nu uităm că cel mai frumos dar pe care îl putem face în această perioadă este să ne arătăm aprecierea şi recunoştinţa faţă de cei din jur. Sărbătoarea Naşterii Domnului este un bun îndemn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Vă doresc un Crăciun fericit oriunde v-aţi afla", a transmis preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj video pe Facebook.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close