Antena 3 CNN Actualitate Craiova. Mii de oameni s-au călcat în picioare ca să prindă reducerile dintr-un supermarket (VIDEO)

Craiova. Mii de oameni s-au călcat în picioare ca să prindă reducerile dintr-un supermarket (VIDEO)

Craiova. Mii de oameni s-au călcat în picioare ca să prindă reducerile dintr-un supermarket (VIDEO)
06 Noi 2009   •   21:53

Reduceri mari, de peste 50%, la mii de produse. Pe scurt, haos total. S-a întâmplat joi, într-un supermarket din Craiova, unde mii de clienţi s-au călcat în picioare ca să ajungă la rafturi şi să ia ceva, orice, la preţ redus. Cozile de la case au fost mai ceva ca ambuteiajele de la pasajul Băneasa.

Rafturi aproape goale şi produse aruncate pe jos. Nu mai e mai nimic de cumpărat. Oare ce putea să facă asemenea ravagii? Doar o mega reducere.

Puţini au fost încântaţi de ofertă, deşi au plecat cu plasele pline. Problema a fost că au ajuns acasă cu nervii în pioneze. Aglomeraţia infernală şi orele întregi pierdute la coadă le-au pus capac.

?Or fi preţurile bune, dar stă lumea patru - cinci ore la coadă pentru şapte sau opt produse. Nu mi se pare normal?, spune unul dintre clienţi.

Cu toate astea, oamenii nu se opreau. Veneau valuri - valuri, iar casierii şi paznicii au fost depăşiţi de situaţie. Jandarmii şi poliţiştii le-au sărit în ajutor. Sau, cel puţin, au încercat.

Şi s-a intrat doar până la ora 18.00. Apoi, de ieşit a fost mai greu. Ultimii clienţi au plecat din supermarket abia spre miezul nopţii.




Observator

×
Subiecte în articol: cozi Supermarket Craiova
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close