Antena 3 Actualitate Craiova. Patru tineri au fost prinşi în flagrant când furau 200 de litri de combustibil dintr-un tractor

Craiova. Patru tineri au fost prinşi în flagrant când furau 200 de litri de combustibil dintr-un tractor

de G.S.    |    26 Mai 2012   •   13:47
Craiova. Patru tineri au fost prinşi în flagrant când furau 200 de litri de combustibil dintr-un tractor
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Patru tineri prinşi în flagrant în timp ce furau 200 de litri de combustibil din rezervorul unui tractor sunt cercetaţi de poliţiştii din Craiova, în locuinţele acestora fiind găsită, în urma verificărilor, cantitatea de 1.200 de litri de combustibil sustrasă anterior.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Adrian Căpraru, agenţii Secţiei 3 Craiova aveau informaţii că la marginea municipiului Craiova furturile de combustibil s-au înmulţit în ultimul timp, transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
Astfel, poliţiştii au acţionat mai multe seri la rând, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă au observat, într-o parcare de la ieşirea din municipiu, două maşini suspecte.
   
Ulterior, din cele două maşini au coborât patru tineri care au forţat buşonul rezervorului unui tractor, au introdus un furtun lung de aproximativ opt metri, apoi au încărcat cu combustibil mai multe bidoane din plastic.
   
Poliţiştii au intervenit în momentul în care tinerii încărcau bidoanele cu combustibil în maşini. Prinşi în flagrant de oamenii legii, cei patru hoţi au demarat în trombă, încercând să scape.
   
"Poliţiştii au trecut la urmărirea lor cu două echipaje, în timp ce un al treilea a format un blocaj în trafic. După o urmărire de aproximativ 200 de metri, tinerii au fost prinşi, iar în maşinile lor, poliţişltii au găsit nouă bidoane din plastic cu aproximativ 200 de litri de motorină", a declarat Adrian Căpraru.
   
Cei patru tineri au fost duşi la sediul Secţiei 3, unde s-a stabilit că au vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani şi sunt din municipiul Craiova. 
   
În urma verificărilor făcute la domiciliile celor patru, s-a descoperit cantitatea de aproximativ 1.200 de litri de combustibil, provenită din comiterea a cel puţin alte trei furturi de combustibil comise prin acelaşi mod de operare.
   
Totodată, poliţiştii l-au identificat pe şoferul tractorului şi i-au restituit combustibilul furat de cei patru.
   
Tinerii sunt cercetaţi pentru furt calificat.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close