Antena 3 CNN Actualitate Craiova: Un tânăr a murit după ce ar fi consumat etnobotanice şi a uitat gazele deschise

Craiova: Un tânăr a murit după ce ar fi consumat etnobotanice şi a uitat gazele deschise

Craiova: Un tânăr a murit după ce ar fi consumat etnobotanice şi a uitat gazele deschise
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Dec 2010   •   20:07

Un tânăr de 23 de ani din Craiova a murit, iar trei prieteni de-ai lui au ajuns la spital. Cu toţii au petrecut de Crăciun, într-o garsonieră. Ar fi consumat substanţe etnobotanice şi, din cauza euforiei, au uitat gazele deschise. S-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au fost găsiţi în stare de inconştienţă de proprietarul locuinţei.

Tinerii au ajuns la spital duminică seară. Doi erau în stare gravă când au fost preluaţi de medici. Surse medicale susţin că tinerii ar fi încercat să condimenteze petrecerea cu substanţe etnobotanice.

Proprietara garsonierei, sora tânărului care a decedat, a intrat în panică după ce a văzut că niciunul dintre băieţi nu răspunde la telefon. L-a trimis pe soţul ei să vadă ce s-a întâmplat.

Ceilalţi trei tineri au avut noroc pentru că au fost găsiţi la timp. Părinţii acestora susţin că băieţii lor nu au consumat droguri legale. Ipoteza este însă verificată de poliţie.

De Sărbători, consumul de etnobotanice a făcut victime şi în alte oraşe din ţară. La camera de gardă a spitalului din Iaşi au ajuns în ultimele zile nouă tineri, doborâţi de droguri legale. 

Moarte suspectă la Craiova

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close