x close

Cravata violet nu i-a mai purtat noroc. Se va întoarce Traian Băsescu pe mare? Vezi ce a declarat

de A.M.P    |    07 Iul 2012   •   01:55
Cravata violet nu i-a mai purtat noroc. Se va întoarce Traian Băsescu pe mare? Vezi ce a declarat 482 Foto: Agerpres

Traian Băsescu a afirmat în cadrul declaraţiei de presă de vineri seară, de la Palatul Cotroceni, că nu va mai candida vreodată pentru funcția de președinte, precizând că are o meserie și că a avut grijă ca, la fiecare cinci ani, să își reînoiască livretul de comandant de navă.

"Sigur nu voi mai candida vreodată la funcţia de preşedinte" a declarat Traian Băsescu după aflarea rezultatului votului din plenul reunit al Parlamentului.

"Eu am o meserie, niciodată nu am rămas cu livretul de comandant de navă invalid, la fiecare cinci ani l-am reînnoit. Înainte de a atinge vârsta de pensionare, aş vrea să mai fiu la comandă pe puntea unei nave" a precizat acesta.Este deja cunoscut faptul că Traian Băsescu s-a prezentat în repetate rânduri în faţa parlamentarilor, cu precărere în momentele de cumpănă, purtând cravată violet și readucând astfel în discuție ideea că şeful statului foloseşte unele magii pentru a-şi spori reuşitele în lupta cu adversarii politici.

Propunerea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu a trecut, vineri, de votul Parlamentului. S-au înregistrat, oficial, 256 de voturi în favoarea suspendării preşedintelui Traian Băsescu, în timp ce împotriva propunerii au fost 114 voturi, iar două voturi a fost declarate nule.

Citeşte mai multe despre:

Palatul Cotroceni
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati