Antena 3 CNN Actualitate Criminalul de la Bascov a fost mutat la spital. Pregătiri de înmormântare după tragedie

Criminalul de la Bascov a fost mutat la spital. Pregătiri de înmormântare după tragedie

Rudele victimelor din Bascov au ridicat trei dintre cadavre de la morgă şi se pregătesc de înmormântare. Între timp, criminalul de la Bascov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și a fost mutat din arestul Poliției Argeș la Spitalul Penitenciar Mioveni, unde va primi tratament. Acesta a declarat că nu va face recurs pentru că nu are unde merge.

Criminalul de la Bascov a fost mutat la spital. Pregătiri de înmormântare după tragedie
Sursa foto: antena 3
de Maria Zaharia    |    11 Aug 2022   •   12:41

Criminalul de la Bascov a fost arestat pentru 30 de zile şi i-a cerut judecătoarei să îi explice ce înseamnă acest lucru.  

În sala de judecată, bărbatul a susținut că avea discernământul diminuat. Acesta a declarat că nu a realizat ce face. 

Mai mult decât atât, criminalul a recunoscut că ar fi luat o cantitate mai mică din medicamentul pe care îl avea prescris. 

Sora criminalului și nepoata lui de doar 6 ani vor fi înmormântate la Pitești, la cimitirul Sfântu Gheorghe. Părinții săi și fratele vor fi înmormântați chiar în Bascov, în apropiere de casa în care au fost uciși. Cei trei ar urma sa fie înmormântați vineri, iar cele doua sâmbătă. 

Psihologii spun că furia bărbatului are strânsă legătură cu perioada copilăriei. 

”A ucis membrii familiei directe și asta ne arată inclusiv momentul în care i s-a declanșat problema. A fost în mica copilărie.  E posibil ca părinții să nu își fi dat seama pentru că aveau un copil nou-născut, fratele mai mic, cel ucis acum. Tulburarea de adult are legătură directă cu copilăria. A fost furios și este furios pe părinți! Este furios pe forța fratelui mai mic care era normal și pe părinții care își îndreptau atenția către el. El a suferit o dificultate emoțională și se simțea neobservat. Familia nu este vinovată! Este greu să oferi iubire unui om cu schizofrenie paranoidă. 

El era fratele mai mare, după nașterea lui s-a simțit în aer pentru că părinții susțineau copiii mai mici. 

Faptul că el folosește neologisme în discuția cu magistrații este un semn clar al schizofreniei. Comportamentul lui este bazat pe niște scenarii care aparțin creierului psihotic.  

Notițele, o revărsare permanentă a furiei. Am avut cazuri în care persoanele notau într-un vocabular format de ei, din liniuțe, să înțeleagă doar ei”, a explicat Codruța Drăgan, psiholog clinician. 

×
Subiecte în articol: Bascov crima
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close