Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în crima de la Bolintin-Vale. Agresorul nu a acționat singur

Răsturnare de situație în crima de la Bolintin-Vale. Agresorul nu a acționat singur

Răsturnare de situație în crima de la Bolintin Vale. Potrivit judecătorilor, presupusul criminal nu a acționat singur, iar ceilalți agresori sunt în libertate și în acest moment.

Răsturnare de situație în crima de la Bolintin-Vale. Agresorul nu a acționat singur
Sursa foto: Antena 3
de Carmina Pricopie    |    17 Ian 2022   •   16:48

În momentul în care judecătorii au judecat cererea de arestare preventivă a procurorilor de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Bolintin Vale, victima era internată în stare gravă în spital. 

Judecătorii, pe baza imaginilor vizionate pe camerele de supraveghere și pe baza declarațiilor de martori, subliniază: ”se constată că persoanele implicate acționează în mod unitar și constant, existând o intimidare evidentă asupra părții vătămate. Nu a existat nicio intenție din partea grupului de a înceta acțiunile, aceștia reiterându-le, îndreptându-se către persoana vătămată.” 

Practic, judecătorii au judecat propunerea de arestare preventivă în momentul în care victima era în stare gravă pe patul de spital. Acuzația, la momentul respectiv, era de vătămare corporală, cea pentru care a și fost arestat tânărul respectiv.

În fața judecătorilor a ajuns doar persoana arestată. Celelalte persoane, care apar pe camerele de supraveghere și care l-au însoțit pe atacator, sunt libere acum.

×
Subiecte în articol: Bolintin Vale crimă
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close