Antena 3 CNN Actualitate Cazul se complică și mai mult! Cadavrul găsit în lada unui pat, într-un apartament din București, nu a putut fi recunoscut la INML

Cazul se complică și mai mult! Cadavrul găsit în lada unui pat, într-un apartament din București, nu a putut fi recunoscut la INML

Femeia care a sesizat, ieri, dispariția fiicei și a nepoatei sale, s-a prezentat în această dimineață la Institutul Național de Medicină Legală pentru a identifica trupul neînsuflețit găsit în lada patului.

de Laura Dinu    |    06 Iun 2023   •   10:36

Familia celor două femei date dispărute a ajuns astăzi la Institutul Național pentru Medicină Legală, unde fratele femeii care nu a mai dat niciun semn de mai bine de o lună a examinat fotografia trupului găsit în apartament. Bărbatul a declarat însă că persoana nu este de recunoscut, însă cei de la INML i-ar fi comunicat că ar fi vorba despre o persoană matură și nu despre un copil.

Astfel, până la această oră, nu este clar dacă trupul găsit în apartament aparține fiicei femeii care a venit ieri la fața locului și a declarat că nu reușește să dea de fata ei.

Totul a pornit după ce sâmbătă după-amiază, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, o femeie a fost găsită fără viață, de proprietarul apartamentului, ascunsă în lada patului, într-un sac de plastic. În același bloc locuiau și o femeie, în vârstă de 38 de ani, și fiica ei de 12 ani, care sunt dispărute de mai bine de o lună.

Între timp, au fost prelevate probe ADN de la rudele femeii şi ale copilei dispărute pentru a fi comparate cu probele cadavrului găsit în canapea. Până acum, testele ADN nu au fost finalizate şi nu se ştie încă al cui este cadavrul.

Rudele celor două dispărute au venit cu fotografia celui pe care îl consideră suspectul numărul unu.

Marcel, un bărbat care a trăit mai mult prin străinătate în ultimii zece ani şi a lucrat în construcții, este cel considerat de rude a fi principalul suspect. Anamaria Constantin, fetița în vârstă de 12 ani, a dispărut în urmă cu o lună şi jumătate, iar tatăl său, Vasile Constantin, spune că e posibil să fie răpită de bărbatul din fotografie.

Pe Marcel şi Vasile Constantin îi leagă Simona Monica Iftimovici, actuala iubită a lui Marcel, cu care acesta munceşte peste hotare, şi mama fetiţei lui Vasile. În urmă cu mulţi ani, Vasile a câştigat custodia fetei.

De câte ori Simona şi Marcel vin în ţară, Anamaria îşi vizitează mama. Aşa s-a întâmplat şi în preajma sărbătorilor de Paşte. Fetiţa a plecat cu mama ei şi cu Marcel, iar de atunci nimeni nu le-a mai văzut.

Vasile Constantin a venit cu fotografia lui Marcel în faţa blocului din Sectorul 4, acolo unde în urmă cu două zile a fost găsit un cadavru ascuns într-o canapea. Alături de el a venit şi mama Simonei, bunica fetiţei.

"Sunt mama fetei de care se tot zice că e moartă. Acum nu ştiu dacă e ea sau nu", a declarat femeia.

 

×
Subiecte în articol: crima București Berceni cadavru
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close