Antena 3 CNN Actualitate Cum a reacționat mama fetiței de 12 ani când colegii i-au spus că fiica ei a fost găsită moartă. Totul a fost filmat

Cum a reacționat mama fetiței de 12 ani când colegii i-au spus că fiica ei a fost găsită moartă. Totul a fost filmat

Imagini în exclusivitate cu mama fetiței de 12 ani ucisă și ascunsă într-o canapea. Femeia a fost filmată de ceilalți muncitori români de la ferma din Spania unde muncea, care îi povesteau ce se întâmplă în țară după ce cazul a fost mediatizat.

de Delia Bulgaru    |    07 Iun 2023   •   10:34

Colegii femeii au văzut știrile la televizor, au văzut poza femeii, și i-au citit acesteia ce scrie în presă cu privire la ea și la fiica ei, găsită moartă în lada unei canapele. 

”Ce zice aici... fii-ta, s-au făcut analizele ADN și este o copilă de 12 ani, găsită legată într-un sac. Crezi că mint?”, se aude vorbind bărbatul care filmează. 

Femeia nu are niciun fel de reacție inițial, după care pare iritată de faptul că bărbatul o filmează, însă nu dă niciun fel de explicații. 

Șeful fermei unde aceasta lucra a fost cel care a alertat autoritățile cu privire la prezența femeii pe teritoriul Spaniei. 

Cine este principalul suspect

Cel mai căutat om din România, în acest moment, este principalul suspect în cazul asasinării fetiței în vârstă de 12 ani. Atenția se îndreaptă spre mama fetei și concubinul acesteia care este de negăsit și cautat în toată Europa. Surse din anchetă spun că bărbatul ar fi fost localizat în Spania. 

Citește și: Unchiul fetiței ucise într-un apartament din București rupe tăcerea

Tot în Spania a fost găsită și mama fetei al cărui cadavru a fost îndesat într-o canapea. Femeia a fost reținută pentru audieri. Ea a fost prinsă azi-noapte de poliția din regiune chiar la locul de muncă. Surse din ancheta spun că femeia ar fi declarat la audieri că nu și-a ucis fiica. 

Tatăl fetei, în stare de șoc

Între timp, tatăl, cel care o avea în custodie pe Ana Maria, fetița de 12 ani, nici nu a mai putut să vorbească după ce polițiștii i-au spus că trupul ascuns în lada de sub pat este al fiicei sale. Din aprilie nu mai știa nimic de Ana Maria. Bunica ei a fost cea care a vorbit ultima dată cu mama fetei pe 17 aprilie. Ana, mama ei și iubitul acesteia petrecuseră împreună sărbătorile pascale. Rudele sunt șocate și nu înțeleg cine a omorât-o pe Ana Maria, cine i-a învelit trupul într-un sac și cine l-a pus în canapea. Oamenii resping ideea cum că mama ar fi avut vreo legătură. 

Familia se pregătește acum sa ridice trupul copilei de la IML. 

Fata a avut parte de un sfârșit violent

Între timp, medicii legiști au ajuns la concluzia că fata avut parte de un sfârșit violent. Mersul anchetei a depins de identificarea victimei. Anchetatorii aveau indicii că trupul găsit ascuns în lada canapelei ar fi fiica femeii care trăia cu cel care închiriase apartamentul din Berceni, dar au așteptat rezultatul testelor genetice având în vedere starea cadavrului. 

Dacă vor ieși la iveală probe care să îi lege de crimă, pe numele celor doi vor fi emise mandate europene de arestare în baza cărora pot fi aduși în țară pentru a fi urmăriți penal. 

Victimele violenței domestice sunt sfătuite să sune gratuit la numărul de telefon 0800 500 333. Operatorii vor răspunde non-stop și vor direcționa victimele către 42 de echipe de intervenție, interinstituționale și multidisciplinare, înființate la nivelul celor 41 de județe si al municipiului București

×
Subiecte în articol: crima Berceni București
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close