Antena 3 CNN Actualitate O tânără de 21 de ani din Călăraşi, ucisă de Crăciun. Victima, găsită într-o baltă de sânge

O tânără de 21 de ani din Călăraşi, ucisă de Crăciun. Victima, găsită într-o baltă de sânge

Crimă înfiorătoare în a doua zi de Crăciun, în comuna Borcea din Călăraşi. O tânără de 21 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit.

O tânără de 21 de ani din Călăraşi, ucisă de Crăciun. Victima, găsită într-o baltă de sânge
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    28 Dec 2020   •   11:01

Tânăra de 21 de ani din Călăraşi îl cunoscuse pe partenerul său în urmă cu circa două săptămâni şi l-a invitat la ea acasă de Crăciun. În a doua zi de Crăciun, cei doi au petrecut împreună, în casa victimei.

Fata de 21 de ani, găsită într-o baltă de sânge

În timpul petrecerii, povestesc părinţii fetei, în camera tinerilor a izbucnit un conflict pe fondul consumului de alcool. Cei doi s-au certat, martorii spun că au auzit ţipete, însă nimeni nu s-a gândit la un sfârşit tragic.

Nu după mult timp, fata de 21 de ani a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge şi înjunghiată în gât.

"În fapt, în seara zilei de 26 decembrie a.c., în jurul orei 20:30, acesta ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit concubinei sale, în vârstă de 21 de ani, la domiciliul acesteia din comuna Borcea, județul Călărași, provocându-i decesul", se arată în comunicatul Poliţiei.

Agresorul, găsit într-o casă abandonată

Agresorul a fugit din casa victimei, însă în mai puțin de 24 de ore, bărbatul a fost găsit de poliţie într-o casă abandonată, în extravilanul comunei Perișoru, județul Călărași.

El este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și violență în familie, informează un comunicat al Poliţiei, remis presei.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași.
 

×
Subiecte în articol: crima Calarasi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close