Antena 3 CNN Actualitate O bucată dintr-un cap de om, găsită de un copil pe un câmp din Iași. Poliția e în alertă!

O bucată dintr-un cap de om, găsită de un copil pe un câmp din Iași. Poliția e în alertă!

Descoperire șocantă la Iași. Un copil a găsit pe câmp o bucată de craniu uman și a alertat forţele de ordine. Mai multe echipaje de poliție au ajuns în zona comunei Răchiteni și au ridicat osemintele descoperite.

O bucată dintr-un cap de om, găsită de un copil pe un câmp din Iași. Poliția e în alertă!
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2020   •   08:40

Oamenii legii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească cui aparţin fragmentele oasoase şi în ce condiţii au ajuns pe câmpul din localitate, scrie BZI.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe un câmp din comuna ieșeană Răchiteni au fost găsite rămășițe umane. Se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate cum au ajuns acestea acolo”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași

Locuitorii din zonă spun că nu au idee cum ar fi putut ajunge craniul să zacă la periferia comunei. „Nu mi-a venit să cred prima dată, am crezut că sunt de animal oasele, nu de om. De la noi nu cred că sunt, or fi fost aduse”, a spus un localnic, citat de presa locală.

Şi totuşi, una din ipotezele de lucru ale anchetatorilor este legată de faptul că în 2008, în zonă au fost inundaţii puternice, care au afectat şi cimitirul local. Este ciudat însă cum ar fi putut sta 12 ani fără ca nimeni să sesizeze. 

Poliţiştii urmează să afle cu exactitate cum s-au desfăşurat lucrurile.

×
Subiecte în articol: Iași craniu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close