Antena 3 CNN Actualitate Crima de la Caracal. Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu: „Nu cred în povestea lupului singuratic. E o rețea!” Mărturii care aruncă în aer ancheta

Crima de la Caracal. Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu: „Nu cred în povestea lupului singuratic. E o rețea!” Mărturii care aruncă în aer ancheta

Crima de la Caracal. Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu: „Nu cred în povestea lupului singuratic. E o rețea!” Mărturii care aruncă în aer ancheta
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    03 Aug 2019   •   15:21

Familia Alexandrei Măceșanu a anulat înmormântarea fetei.

Părinții au decis să trimită oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă la un laborator din străinătate pentru o contraexpertiză la rezultatul oferit de INML.

Oamenii nu mai au încredere în autorități.

„Această contraexpertiză ar putea fi demarată luni”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, sâmbătă, la Antena 3.

„Vom solicita DIICOT să ne pună la dispoziție o parte din acele rămășițe pentru a putea fi transmise mai departe. Nu știu încă procedura, nu aș vrea să se înțeleagă că noi acuzăm IML de complicități dar la cum a fost anchetat cazul de la început până acum avem temeri suficiente cu privire la ce se întâmplă.

Eu cred că este normal ceea ce vrem să facem. Această contraexpertiză ar putea dura între 10 și 14 zile din momentul în care ajung probele la ei.

Dacă se vor găsi rămășițele Alexandrei sau vor găsi ceva ce confirmă moartea ei atunci acest om (Gheorghe Dincă - n.red.) este un monstru pur și simplu, dar vă spun sincer că nu cred în povestea lupului singuratic.

Nu cred deloc în lucrurile astea. Sunt declarații recente care ne duc cu gândul că de fapt avem de-a face cu o rețea în care omul ăsta era implicat și folosit. Eu cred că se urmărește și pista aceasta”, a mai spus Cumpănașu la Antena 3.

Un martor sub acoperire susține că Gheorghe Dincă face parte dintr-o rețea de carne vie, iar capul rețelei era un anume „domnul Tonel” din Caracal.

Bărbatul susţine că în locuinţa presupusului criminal aveau loc orgii sexuale, casa lui Gheorghe Dincă fiind, de fapt, un bordel.

„Acest Tonel a luat pe fata primă, pe Luiza, el personal a dus-o la 12 persoane de a făcut dragoste cu ea. A avut-o 12 persoane. Deci nu vă mint. Iar o fată din data trecută, din 2012, că persoana asta nu a făcut-o de o săptămână două, a mai ţinut legătura cu ea”, a mai spus martorul.

Bărbatul a spus că deţine filmări de la întâlnirile cu membrii reţelei.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a declarat sâmbătă la Antena 3 că acest martor este audiat de autorități.

„Persoana aceasta a adus elemente clare, n-aveam cum să le ignor. El a spus că are înregistrări pe un laptop, iar acel dispozitiv este acum securizat. Nu vă pot da detalii, nu știu ce este pe el”, a spus unchiul Alexandrei.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close