Antena 3 CNN Actualitate Crima de la Timişoara: Carmen Bejan şi Sergiu Florea, condamnaţi la câte 16 ani de închisoare

Crima de la Timişoara: Carmen Bejan şi Sergiu Florea, condamnaţi la câte 16 ani de închisoare

Crima de la Timişoara: Carmen Bejan şi Sergiu Florea, condamnaţi la câte 16 ani de închisoare
11 Mai 2010   •   14:09

Tribunalul Timiş a decis, marţi, ca cei doi studenţi din Timişoara acuzaţi că au ucis şi tranşat un bărbat în căminul facultăţii să ispăşească o pedeapsă de 16 ani de închisoare, fiecare.

Înainte ca instanţa să ia o decizie în acest caz, procurorul ceruse Tribunalului acordarea pedepsei maxime în cazul celor doi studenţi, atât pentru acuzaţia de omor, care este de 20 de ani de închisoare, cât şi pentru acuzaţia de profanare de morminte, care este de trei ani de închisoare.

La rândul său, avocatul lui Sergiu Florea a cerut instanţei de judecată schimbarea încadrării faptei din omor în lovituri cauzatoare de moarte, pedeapsa pentru aceasta din urmă fiind mai mică.

Avocatul lui Carmen Bejan a cerut în schimb achitarea clientei sale de toate acuzaţiile, întrucât aceasta nu ar fi participat nici la omor şi nici la tranşarea cadavrului victimei.

Crima pentru care au fost judecaţi cei doi a fost comisă la începutul lunii august 2009. Cadavrul tranşat al unui bărbat de 65 de ani a fost găsit atunci în portbagajul unei maşini cu numere de Germania, parcate în faţa unui cămin care aparţine Universităţii de Medicină şi Farmacie.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii în vârstă de 20 de ani, studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi a doua zi de la descoperirea cadavrului.

Cei doi au fost trimişi în judecată în luna noiembrie 2009, pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte, ultima încadrare făcând referire la faptul că cei doi l-au tranşat pe bărbatul pe care l-au ucis. Tribunalul Timiş a prelungit apoi mandatele de arestare în cazul celor doi.

În urmă cu două luni, Carmen Bejan a pledat "nevinovat" în faţa magistraţilor Tribunalului Timiş. Tânăra susţinea că Sergiu Florea este ucigaşul şi că tot el este cel care a tranşat cadavrul victimei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: crima Timisoara studenti Carmen Bejan
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close