Antena 3 CNN Actualitate Crima de la Timişoara se transformă în telenovelă. Cei doi vor să se căsătorească în penitenciar

Crima de la Timişoara se transformă în telenovelă. Cei doi vor să se căsătorească în penitenciar

Crima de la Timişoara se transformă în telenovelă. Cei doi vor să se căsătorească în penitenciar
Sursa foto: timisoara
11 Aug 2009   •   09:56

Cazul omorului de la Timişoara prinde accente de telenovelă, după ce avocata băiatului a anunţat că acesta ar fi cerut-o în căsătorie pe partenera sa la crimă. Potrivit avocatei Camelia Ţăranu, citată de Libertatea, tânărul a profitat de un moment în care a putut vorbi cu fata şi a cerut-o de nevastă. Aceasta ar fi acceptat, iar cei doi urmează să se căsătorească după aflarea sentinţei.

Afirmaţiile au fost negate însă de avocata lui Carmen Bejan, care a declarat că clienta ei nu doreşte să mai fie audiată împreună cu celălalt suspect. Mai mult, aceasta spune că fata le-a dat de gândit celor din penitenciar, prin pofta de mâncare şi alte simptome care ar fi indicat o sarcină. În urma testului însă, aceste suspiciuni au fost infirmate.

Studenţii din Timişoara acuzaţi că au ucis şi tranşat un bărbat de 65 de ani sunt de acord să fie testaţi cu poligraful. Deşi instanţa nu acceptă ca probă testarea cu detectorul de minciuni, rezultatul îi poate ajuta pe anchetatori să facă lumină în acest caz. Testarea nu se va putea face însă în Timiş.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Carmen Bejan
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close