Antena 3 CNN Actualitate Crima din Craiova: Elevul ar fi fost omorât pentru că a vrut să apere un coleg (VIDEO)

Crima din Craiova: Elevul ar fi fost omorât pentru că a vrut să apere un coleg (VIDEO)

Crima din Craiova: Elevul ar fi fost omorât pentru că a vrut să apere un coleg (VIDEO)
Sursa foto: Foto: videonews.ro
07 Oct 2010   •   20:03

O adevarată tragedie s-a petrecut lângă un liceu din Craiova. Un elev a murit cu un cuţit înfipt în inimă iar altul a fost înjunghiat în spate, la câţiva metri de şcoala unde învăţau. Tânărul suspectat că l-a înjunghiat mortal pe elevul din Craiova a fost prins, însă nu are un răspuns clar pentru sângerosul incident. Spune că a ucis pentru că a vrut să-l răzbune pe fratele mai mic.

Se pare că tânărul de 19 ani a lovit de moarte pentru că a vrut să-i repare onoarea fratelui mai mic. Cu două zile în urmă, acesta s-a certat cu alt coleg şi a primit o palmă. A vrut să fie răzbunat. Victima a vrut să-l apere pe băiatul care urma să fie bătut şi a plătit cu viaţa.

Băiatul de 19 ani riscă acum să-şi petreacă în închisoare următorii 25 de ani. Asta dacă trece controlul psihologic. Cunoscuţii spun că mereu a fost un copil problemă. Şcoala nu l-a mai primit pentru că era violent.

?Un astfel de comportament, să vii să agresezi pe cineva deja frizează patologia. Ar fi fost cazul să se intervină de când a fost exmatriculat. Daca a fost exmatriculat pentru acte violente, era clar ca era nevoie sa-l vada un psiholog, un psihiatru?, consideră psihoterapeutul Cristina Fulop.

La ora când Andrei murea în stradă înjunghiat de un băiat cu doi ani mai mare, o parte din poliţiştii craioveni aveau seminar pe tema siguranţei publice.

Crima de la liceu a trezit şi interesul Guvernului. Este prima dată când ministrul de interne monitorizeză personal desfăşurarea unei anchete în cazul unei crime. Potrivit legilor din România, infracţiunea de omor ţine exclusiv de competenţa procurorilor şi doar aceştia coordonează investigaţiile.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Craiova liceu elev atacator
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close