Antena 3 CNN Actualitate Crima din Neamț. Medicii sunt rezervați în privința fetiței de 2 luni care a supraviețuit după atacul cu cuțitul al tatălui său

Crima din Neamț. Medicii sunt rezervați în privința fetiței de 2 luni care a supraviețuit după atacul cu cuțitul al tatălui său

Prognosticul medicilor este rezervat în cazul fetiței de 2 luni care a supraviețuit atacului din Roman, județul Neamț. Fetița a fost operată și va rămâne probabil ventilată mecanic până i se va ameliora starea.

u57uil
06 Noi 2021   •   12:34

Alina Belu, managerul Spitalului de Pediatrie Iași, a declarat că fetița a fost operată. Chirurgii au evaluat leziunile din abdomen, iar în acest moment starea fetiței este stabilă, dar cu prognostic rezervat pentru că șocul traumatic a fost sever.

Riscurile cele mai mari sunt legate de tot ce înseamnă funcționalitatea organelor interne care au fost lezate, capsula hepatică și intestinul, spune Alina Belu. Fetița este încă în sala de operație, reechilibrată hemodinamic, și cel mai probabil va rămâne ventilată mecanic până i se va ameliora starea.

Un bărbat din Roman și-a înjunghiat soția și fiicele gemene în vârstă de 2 luni și jumătate. Una dintre fetițe a murit.

După un conflict spontan, bărbatul de 40 de ani și-a înjunghiat soția și pe cele două fiice gemene. Victimele au ajuns la spital în stare critică, una dintre ele murind. Fetița care a supraviețuit a fost dusă cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” din Iași.

Mama fetițelor este în CPU, sub supraveghere. Femeia are 34 de ani, iar leziunile nu îi pun viața în pericol. Bărbatul se află în sediul Poliției pentru cercetări.

Sursă: Mediafax
×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close