Antena 3 CNN Actualitate Crima din Timişoara: Bărbatul tranşat trebuia să întreţină raporturi sexuale cu studenta pentru 500 de euro (VIDEO)

Crima din Timişoara: Bărbatul tranşat trebuia să întreţină raporturi sexuale cu studenta pentru 500 de euro (VIDEO)

Crima din Timişoara: Bărbatul tranşat trebuia să întreţină raporturi sexuale cu studenta pentru 500 de euro (VIDEO)
Sursa foto: Crima
03 Aug 2009   •   10:58

Ancheta în cazul celor doi studenţi la medicină, suspectaţi că ar fi ucis şi apoi tranşat un bărbat, continuă. Pe numele lor au fost emise mandate de arest preventiv pentru 30 de zile.

În urma anchetei, procurorii au ajuns la concluzia că băiatul reţinut la Timişoara este cel care l-a ucis pe bărbatul de 65 de ani. Fata este acuzată şi ea de complicitate.

Studenţii au declarat recurs la decizia magistraţilor, tânărul susţinând că este nevinovat.

Avocata fetei acuzate spune că victima căzuse la înţelegere cu studenta să întreţină raporturi sexuale pentru 500 de euro. Totul la iniţiativa prietenului acestuia.

Fata neagă, însă, că ar fi avut vreo implicare în crimă şi dă vina pe prietenul ei.

Procurorii au stabilit, din probele de până acum, că bărbatul în vârstă de 65 de ani, găsit tranşat în portbagajul unei maşini, a fost omorât de student cu 50 de lovituri de cuţit.

După ce bărbatul a murit, cei doi suspecţi i-au tăiat picioarele, pe care le-au pus într-o pungă, apoi au transportat trupul ciopârţit la maşina acestuia. Tinerii intenţionau să incendieze cadavrul, pentru a-şi pierde urmele.

Planul celor doi nu a putut fi pus în aplicare, pentru că maşina bărbatului avea cutie de viteze automată şi niciunul nu a ştiut să o pornească.

Paznicul căminului Universităţii de Medicină unde s-a petrecut crima a fost cel care a sesizat poliţia.



Duminică, procurorii i-au anchetat pe cei doi tineri. Iniţial, studentul a încercat să dea vina pe colega sa.

Şi rudele fetei au fost interogate de procurori. Părinţii spun că aceasta era bolnavă şi cred că a fost sechestrată înainte de crimă.


Caz similar la Ploieşti, petrecut în urmă cu 15 ani

Un caz similar celui de la Timişoara a avut loc la Ploieşti, în 1994. O doctoriţă din localitate a ucis-o cu sânge rece şi a tranşat-o pe soţia amantului ei. Bucăţile din trupul femeii au fost descoperite în ghenele din Ploieşti. Femeia a fost condamnată la 22 de ani de închisoare, dar a fost eliberată condiţionat anul acesta, după 14 ani de detenţie.

În 1994, Roxana Călin era un medic pediatru foarte apreciat, din Ploieşti. Soţul ei era la rândul său medic, la spitalul Elias din Capitală. Printre prietenii de familie ai soţilor Călin se numărau şi Iuliana şi Bogdan Ţinteanu. În spatele prieteniei se aflau, însă, relaţii mult mai profunde. Roxana Călin avea o relaţie ascunsă cu Bogdan Ţinteanu.

Pentru că nu mai vroia să-şi împartă dragostea cu soţia acestuia, Roxana Călin a pus la cale un plan diabolic. Pe data de 14 iunie 1994, a chemat-o în vizită pe soţia amantului ei. Sub pretextul unui tratament, i-a injectat un anestezic puternic, apoi a dus-o pe femeia adormită în baie, i-a tăiat jugulara şi a tranşat-o în mai multe bucăţi.

Pentru a-şi pierde urmele, femeia a împrăştiat trupul Iulianei în mai multe zone din Ploieşti. După scurt timp, soţul victimei a anunţat autorităţile despre dispariţia soţiei sale. În urma cercetărilor, în locuinţa Roxanei Călin au fost descoperite mai multe dovezi care o incriminau.

La finalul unui proces care a şocat opinia publică, femeia a fost condamnată la 22 de ani de închisoare. A fost însă eliberată cu opt ani mai devreme, în luna martie 2009.



Antena 3



×
Subiecte în articol: crima Timisoara Ploiești Carmen Bejan
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close