Antena 3 CNN Actualitate Crima din Timişoara: Studenta recunoaşte că l-a înjunghiat de trei ori în inimă pe bărbat (VIDEO)

Crima din Timişoara: Studenta recunoaşte că l-a înjunghiat de trei ori în inimă pe bărbat (VIDEO)

Crima din Timişoara: Studenta recunoaşte că l-a înjunghiat de trei ori în inimă pe bărbat (VIDEO)
Sursa foto: Carmen Bejan
06 Aug 2009   •   08:24

Apar noi amănunte în cazul crimei de la Timişoara. Studenta arestată pentru complicitate la crimă şi-a schimbat declaraţia în faţa procurorilor. Carmen Bejan a recunoscut că l-a înjunghiat de trei ori în inimă pe bărbatul de 65 de ani.

Iniţial, studenta a afirmat că prietenul ei, Raul Florea, este cel care l-a înjunghiat, vineri noaptea, pe bărbat.

Şi declaraţia tânărului s-a schimbat. Anchetatorii trebuie să stabilească acum dacă loviturile de cuţit ale fetei sau loviturile studentului au provocat moartea bărbatului.

Studenta spune acum că a ajuns în camera de cămin cu bărbatul de 65 de ani după ce acesta a acostat-o pe stradă şi i-a propus să întreţină relaţii sexuale în schimbul unei sume de bani. Au făcut schimb de numere de telefon, iar apoi s-au întâlnit.

De întâlnirea celor doi ştia şi prietenul fetei, care a venit să se asigure că totul este în regulă. Auzind însă ţipetele tinerei a intrat în cameră şi a început să-l lovească pe bărbat.

Când şi-au dat seama că bărbatul este mort, cei doi s-au gândit că trebuie să scape de cadavru.




Raportul medicului legist urmează să stabilească exact care este cauza care a dus la decesul bărbatului, pentru a putea fi stabilită şi încadrarea juridică a faptei celor doi studenţi. Oricum, ambii riscă până la 20 de ani de închisoare.

Miercuri, bărbatul ucis a fost condus pe ultimul drum de rude, prieteni şi apropiaţi. Înmormântarea nu a fost lipsită de incidente. Câteva persoane au ameninţat că "ochii familiilor" tinerilor vor fi scoşi şi că vor face dreptate dacă nu se vor lua măsuri împotriva celor doi tineri.



Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Carmen Bejan crima Timisoara
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close