Antena 3 CNN Actualitate Crima din Timişoara: Studenţii sunt de acord să fie testaţi cu poligraful

Crima din Timişoara: Studenţii sunt de acord să fie testaţi cu poligraful

Crima din Timişoara: Studenţii sunt de acord să fie testaţi cu poligraful
Sursa foto: Studenti
10 Aug 2009   •   19:20

Studenţii din Timişoara acuzaţi că au ucis şi tranşat un bărbat de 65 de ani sunt de acord să fie testaţi cu poligraful. Deşi instanţa nu acceptă ca probă testarea cu poligraful, rezultatul îi poate ajuta pe anchetatori să facă lumină în acest caz.

Deocamdată, însă, la nivelul judeţului Timiş, testarea poligraf nu poate fi efectuată deoarece acest post este vacant. Prim urmare prin rezoluţia procurorului se va putea face testul poligraf în judeţele limitrofe.

Declaraţiile celor doi suspecţi s-au schimbat de atâtea ori de la începutul anchetei, încât procurorii nu ştiu ce să mai creadă. Primul care a cerut testul a fost Sergiu Florea care şi-a pus avocata să negocieze cu procurorii.

Iniţial, Carmen Bejan, iubita lui, a susţinut că Segiu l-ar fi înjunghiat pe bărbat. Câteva zile mai târziu a declarat în faţa anchetatorilor că ea ar fi înfipt cuţitul. Acum e şi ea este de acord cu testul.

Avocaţii celor doi tineri spun că acum celor doi le este cel mai greu să se împăace cu gândul că au curmat o viaţă. De altfel, surse apropiate anchetei spun că nu doar Sergiu a încercat să îşi ia viata înainte de a fi găsit de poliţişti. Se pare că şi Carmen ar fi avut gânduri singucigaşe în orele în care a hoinărit pe străzi.



Ultimele declaraţii ale studenţilor spun că bărbatul de 65 de ani a agresat-o pe Carmen şi a refuzat să-i dea suma promisă. Ca să-şi apere iubita, Sergiu l-ar fi bătut până la leşin. În cele din urmă, fata a fost cea care l-a înjunghiat de trei ori în zona inimii, iar studentul l-a tranşat câteva ore mai târziu.

Acum şi Carmen are patru avocaţi: cel din oficiu, unul angajat şi alţi doi angajaţi de rude.

Observator




×
Subiecte în articol: crima Timisoara studenti
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close