Antena 3 CNN Actualitate Mădălina, o româncă din Italia, a fost ucisă de cel care i-a jurat că o va iubi toată viaţa

Mădălina, o româncă din Italia, a fost ucisă de cel care i-a jurat că o va iubi toată viaţa

Comunitatea de români din Italia este în stare de șoc pe măsură ce detaliile unei crime odioase ies la suprafață: Adrian, un român de 39 de ani care locuiește în Toscana, și-a ucis luni soția, apoi a încercat să dea foc casei. Tot el a anunțat apoi carabinierii: „Veniți, ne-am certat rău și-am omorât-o”. Mădălina era și ea din România și avea doar 32 de ani.

Mădălina, o româncă din Italia, a fost ucisă de cel care i-a jurat că o va iubi toată viaţa
de Mia Lungu    |    08 Dec 2020   •   20:30

Crima a avut loc luni, în satul Pescia Fiorentina, localitatea Capalbio, regiunea Grosseto din Toscana, Italia. La câteva ore după mediatizarea crimei, presa din Peninsulă a făcut publică identitatea românilor. 

Soții Adrian Luminița (39 de ani) și Mădălina Luminița (32 de ani), locuiau în sat de aproximativ zece ani și erau cunoscuți de toți vecinii. Cei doi îngrijeau o vilă ai cărei proprietari trăiesc la Roma, conform presei italiene.

În dimineața de luni, 7 decembrie, în jurul orei 6:00, se pare ca între cei doi a izbucnit o cearta. Atat de tare s-a suparat barbatul incat a pus mâna pe cuțit și și-a înjunghiat soția cu mai multe lovituri de cuțit în zona abdomenului și în torace.

Mădălina a fost găsită într-un apartament anexat vilei pe care o administrau, întinsă pe covor într-o baltă de sânge, între sufragerie și ușa de la intrare. Nu se știe încă dacă a încercat să se apere sau să fugă, înainte să fie înjunghiată cu bestialitate de soțul ei.

Adrian a înjunghiat-o pe Mădălina de 10 ori, din gelozie

După ce și-a omorât soția, Adrian a încercat să dea foc casei pentru a-și acoperi urmele, dar s-a răzgândit și a chemat carabinierii, mărturisind crima: „Veniți, ne-am certat rău și-am omorât-o”, le-ar fi spus acestora.

Bărbatul a fost dus la spitalul din Orbetello pentru ca prezenta arsuri și răni ușoare. Urme de arsuri au fost găsite de anchetatori și pe covorul din locuința celor doi. Potrivit constatărilor inițial, motivul tragediei ar fi fost gelozia excesivă a bărbatului.

×
Subiecte în articol: crimă pasională romani Italia soti
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close