Antena 3 CNN Actualitate "Am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat". Mama fetei de 12 ani a ajuns în România şi a mărturisit cine i-ar fi ucis copilul

"Am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat". Mama fetei de 12 ani a ajuns în România şi a mărturisit cine i-ar fi ucis copilul

Mama copilei de 12 ani, ucise și ascunse în lada unei canapele dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a ajuns la serviciul Omoruri. Femeia le-a mărturisit reporterilor, noaptea trecută, când a ajuns în România, că cel care ar fi fost călăul fiicei ei este chiar concubinul ei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2023   •   06:45

Femeia a trecut de la suspectă la martor în dosar, deși inițial a fost reținută de autoritățile din Spania.

”Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată. Eu sunt nevinovată, îmi pot face toate testele!”, a declarat, în fața reporterilor, noaptea trecută.

Femeia se jură că nu i-ar fi putut face vreun rău fetei ei, însă nu același lucru îl poate spune și despre concubinul ei.

”Ultima oară când am fost cu mama la muncă el a rămas cu fata singur și a zis că o duce acasă, și bagajele când am ajuns de la muncă, pe la 1:00-2:00 erau tot acasă”, povestește mama copilei.

Femeia, reținută inițial de spanioli, este acum martor în cazul crimei care a șocat România. Va fi audiată din nou de procurori iar după mărturia ei anchetatorii vor decide dacă va rămâne martor în continuare sau dacă va fi pusă sub acuzare.

La prima audiere, femeia a declarat că nu a știut de crimă și că nu era acasă când s-a întâmplat nenorocirea. Potrivit legiștilor, fiica acestora a murit în chinuri groaznice. Fata de numai 12 ani nu a mai fost văzută de dinainte de Paște.

Citește și: ”Ai dormit cu mortul sub pat și nu ai știut? Păi eu de unde să știu?” Noi declarații halucinante ale mamei fetiței de 12 ani, ucise în București

”Mulți spun că maică-sa a fost cu treabă pe undeva prin blocuri și taică-său vitreg a bătut-o și a strâns-o de gât. Eu cred că maică-sa era cu tatăl ei vitreg acolo și știau ambii”, a declarat o verișoară a femeii. 

Aceasta susține că nu crede că femeia ar mai fi lovit-o pe copilă în trecut, însă concubinul acesteia, da.

Principalul suspect este cel mai căutat om din Europa. Acesta s-ar afla, acum, în Olanda, iar autoritățile l-au dat deja în urmărire internațională. Polițiștii au aflat că acesta ar fi părăsit țara pe data de 14 aprilie cu destinația Spania și s-a întors în România pe data de 10 mai. Apoi ar fi plecat în Olanda.

Cei care îl cunosc l-au descris ca pe un personaj retras și ascuns. Bărbatul și-ar fi agresat propria mamă în trecut.

Ana, copila de 12 ani, ucisă și ascunsă în lada unei canapele dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost înmormântată la cimitirul Tudor Vladimirescu, unde au participat colegi, prieteni și rude.

×
Subiecte în articol: crima Berceni București
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close