Antena 3 CNN Actualitate Iubitul Sabinei, femeia arsă în valiză, mărturii-șoc cu lacrimi în ochi: ”Nu-mi pare rău ca a murit, ci că a murit chinuită”

Iubitul Sabinei, femeia arsă în valiză, mărturii-șoc cu lacrimi în ochi: ”Nu-mi pare rău ca a murit, ci că a murit chinuită”

Reporterii Antena3 au obţinut în exclusivitate mărturia ultimei persoane care ar fi văzut-o în viaţă pe tînăra mamă ucisă şi incendiată într-o valiză. Iubitul Sabinei, Adrian, a povestit cu lacrimi în ochi că deja a dat declaraţii la poliţie şi aşteaptă ca anchetatorii să prindă criminalul.

Iubitul Sabinei, femeia arsă în valiză, mărturii-șoc cu lacrimi în ochi: ”Nu-mi pare rău ca a murit, ci că a murit chinuită”
de Carmina Pricopie    |    14 Noi 2020   •   12:19

"Când ai văzut-o ultima dată pe Sabina?", l-a întrebat reporterul Antena3 pe Adrian.

"Trăiam cu ea. Trăiam cu ea. Era iubita mea. Când a dispărut trebuia să ne întâlnim aici şi n-a mai venit.", a răspuns acesta, plângând în hohote.

Jurnalistul de investigație Carmina Pricopie, a găsit și contactat mai multe persoane legate de anchetă, pe care anchetatorii încă nu le-au audiat.

"Cetățeanul Norvegian este o sursă foarte bună de informații pentru această anchetă. Am vorbit și astăzi cu el, mi-a spus că nu l-a contactat încă nimeni de la Poliție. Are foarte multe informații.

Anchetatorii ar trebui să stabilească ce a făcut în ultimele 4 luni Sabina, pentru a încerca să vadă ce anturaj avea, ce prieteni avea, ce dușmani avea." a spus jurnalista, în platoul Știrilor Antena3.

Adrian, iubitul Sabinei: Cauza erau țiganii care ziceau "bani bani bani…mereu bani…dă-ne bani, dă-ne bani!"

"M-am purtat că un gunoi cu ea, nu m-am purtat cum trebuia să mă port. Eu vreau să plâng, tată! Eu vreau să plâng! O iubeam mereu, tată. O iubeam." i-a spus Adrian plângând, tatălui său, într-o convorbire telefonică.

"Ea nu a fost drogată și nu a fost niciodată bețivă.Toți o amenințau. Voiau doar să profite cu ea. Nu voiam să am de-a face cu ea, că dacă avea de-a face cu ea, aveam de-a face cu țiganii. Nu-mi pare rău ca a murit, ci că a murit chinuită.

Nu știu cine e vinovat. Nu știu cine e." a mai spus Adrian.

 

Motivul pentru care a fost ucisă Sabina, tânăra mamă ucisă și incendiată într-o valiză

Reporterii Antena 3 au obținut în exclusivitate o mărturie în cazul femeii incendiate la marginea unui drum din Ghimpați. Tânăra ar fi fost victima unei grupări infracționale din București și din Giurgiu care ar fi ucis-o ca să se răzbune de fapt, pentru că a ajutat un cetățean norvegian care căzuse în plasa infractorilor, să îi găsească pe aceștia. Norvegianul susține că escrocii români i-au furat prin diferite metode 100.000 de euro, și că Sabina-Mircea l-ar fi ajutat să îi găsească.

Dag Langerud, muzician norvegian, a declarat în exclusivitate pentru reporterii Antena 3 că a cunoscut-o pe Sabina în 2016, că a ajutat-o cu bani şi i-a găsit un loc de muncă mai bun. Spune că era o femeie decentă, care-şi creştea cu greu copilul.

×
Subiecte în articol: sabina
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close