Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Giurgiu a fost împușcat mortal în cap de către un tânăr de 28 de ani

Un bărbat din Giurgiu a fost împușcat mortal în cap de către un tânăr de 28 de ani

Un bărbat a fost împușcat mortal în cap, în propria casă din localitatea Gogoșari, jud. Giurgiu. Incidentul nefericit a avut loc ca urmare a neglijenței unui tânăr care a manevrat în mod eronat o armă de vânătoare.

Un bărbat din Giurgiu a fost împușcat mortal în cap de către un tânăr de 28 de ani
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   15:12

Alerta la 112 a dat-o chiar soția victimei care a sunat marți, îngrozită, să anunțe teribilul incident derulat în propria gospădăriei. 
Pe 16 februarie, ora 17.00, polițiștii Secției Nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că în timp ce se afla în gospodăria situată in extravilanul localității Gogoșari, județul Giurgiu, soțul său a fost împușcat în zona capului de către un tânăr, de 28 de ani.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, constatând că în timp ce bărbatul se afla în locuința sa, la un moment dat, a sosit tânărul, de 28 de ani, care se întorcea de la o vânătoare ilegală. Omul a manevrat arma necorespunzător ajungând să împuște victima, letal, în cap.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și braconaj cinegetic, a transmis IPJ Giugiu potrivit presei locale
 

×
Subiecte în articol: Giurgiu
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close