Antena 3 CNN Actualitate Crimă îngrozitoare pe stradă, în județul Giurgiu! Femeie înjunghiată de concubin de 20 de ori

Crimă îngrozitoare pe stradă, în județul Giurgiu! Femeie înjunghiată de concubin de 20 de ori

O femeie a fost ucisă de bărbatul cu care trăia, chiar pe stradă, în localitatea Herăști, județul Giurgiu.

Crimă îngrozitoare pe stradă, în județul Giurgiu! Femeie înjunghiată de concubin de 20 de ori
Sursa foto: Antena 3
03 Iun 2020   •   15:13

Victima a suferit 20 de lovituri de cuțit, înainte de a-și da ultima suflare. După ce a comis crima, concubinul său a fugit de la fața locului.

Medicii au încercat să o salveze, dar nu au mai putut decât să constate decesul.

Poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 și s-a prezentat la locul tragediei. În doar 50 de minute, oamenii legii au reușit să-l prindă pe agresor, acesta având hainele pline de sânge.

"În contratimp, polițiștii au efectuat căutari pe o rază de peste 20 km pătrați în zone cu vegetație deasă si pe străzi lăturalnice pentru prinderea autorului. Doar perseverența, determinarea și flerul colegilor noștri au făcut ca după 50 de minute, la o distanță de 7 km de locul faptei,  să intercepteze un bărbat care corespundea semnalmentelor. Imediat ce au observat urme de sânge pe hainele acestuia, l-au imobilizat, acesta mărturisind că și-a ucis concubina, aplicându-i peste 20 de lovituri cu un cuțit, pe care l-a aruncat în proximitatea locului faptei", au transmis autoritățile.

Cu ocazia controlului corporal și al bagajului, polițiștii au găsit asupra criminalului și un pistol airsoft pe care îl purta în mod ilegal. 

×
Subiecte în articol: Giurgiu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close