Antena 3 Actualitate Povestea dramatică a victimei din Giurgiu. Mărturia dirigintei ei: ”Era năzdrăvană, dar nu era ceva care să sară în ochi”

Povestea dramatică a victimei din Giurgiu. Mărturia dirigintei ei: ”Era năzdrăvană, dar nu era ceva care să sară în ochi”

de Silvia Țigănilă    |    08 Noi 2020   •   12:30
Povestea dramatică a victimei din Giurgiu. Mărturia dirigintei ei: ”Era năzdrăvană, dar nu era ceva care să sară în ochi”
Sursa foto: Exclusiv Antena 3

Antena 3 a obținut informații în exclusivitate despre trecutul victimei crimei odioase din Ghimpați, Giurgiu.

Reporterii Antena 3 au găsit-o pe diriginta femeii de 32 de ani care a fost ucisă și apoi arsă într-un geamantan pe câmp.

Diriginta face dezvăluiri incredibile despre Mihaela-Sabina Mircea, tânăra ucisă. Se știe deja că femeia avea 32 de ani, era din Buftea și avea un copil cu dizabilități lăsat în grija rudelor.

”Era un elev obișnuit, de nivel mediu care nu dădea de înțeles că va ajunge aici. Am ținut foarte mult legătura cu bunica, care îmi era colegă. Se ocupa foarte mult de ea.

Își dorea să învețe mai mult și se ocupa. Urmărea lecții, o verifca, se interesa de evoluția ei la ceilalți profesori.

Sabina locuia cu bunica și cu mama. Nu știu despre tată. Era năzdrăvană, dar sunt mulți copii năzdrăvani.

Nu era ceva care să sară în ochi”, a dezvăluit diriginta femeii incendiate.

Povestea dramatică a victimei din Giurgiu

Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra mamă ucisă și incendiată pe câmp la Ghimpați

Printre ultimele mesaje ale Sabinei Mircea, tânăra mamă în vârstă de 32 de ani, care a fost omorâtă, băgată într-o valiză și incendiată pe un câmp de lângă Ghimpați, tânăra le promisese celor care aveau grijă de fiul ei în vârstă de opt ani că se va întoarce să îl ia.

Citiți și: Motivul pentru care femeia ucisă și incendiată la Ghimpați apare alături de Mara Bănică într-o fotografie. Mărturii exclusive

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close