Un soţ a înnebunit când şi-a prins soţia vorbind la telefon cu un alt bărbat şi a omorât-o, apoi a încercat să se sinucidă

de Georgiana Adam    |    21 Ian 2021   •   23:00
Un soţ a înnebunit când şi-a prins soţia vorbind la telefon cu un alt bărbat şi a omorât-o, apoi a încercat să se sinucidă foto: pandurul.ro

Gelozia l-a împins la crimă pe un bărbat din judeţul Gorj. Omul parcă a înnebunit în momentul în care şi-a surprins soţia vorbind la telefon cu un alt bărbat şi, bănuind-o de infidelitate, i-a cerut socoteală. S-a ajuns rapid la vorbe grele şi apoi, într-un acces, de furie, omul şi-a omorât soţia.

În mintea bărbatului de 61 de ani din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, a încolţit de mult ideea că soţia îl înşeală cu altcineva. MIercuri seara, gelozia şi băutura i-au luat însă minţile. Şi-a surprins soţia vorbind la telefon cu un alt bărbat şi a acuzat-o de infidelitate. Între cei doi a pornit cearta iar, la un moment dat, soţul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a omorât femeia.

Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul şi-a provocat mai multe răni de cuţit, încercând să-şi ia viaţa. Şi aproape că a reuşit. A fost găsit în stare de inconştienţă de o rudă sosită în vizită. La vederea imaginilor de groază, nora a sunat la 112. Medicii de pe ambulanţă au reuşit să-l resusciteze pe bărbat şi să-l transporte în stare gravă la spital. Pentru soţia sa nu s-a mai putut face nimic.

"Pe fondul geloziei și al consumului de alcool, făptuitorul şi-a înjunghiat soția în zona gâtului, provocându-i decesul, apoi a încercat să se sinucidă cu mai multe lovituri de cuțit. Se fac cercetări pentru omor asupra unui membru al familiei", a transmis procurorul Cristina Ciobanu, citat de pandurul.ro.

Vecinii sunt îngroziţi. Erau obişnuiţi cu certurile celor doi soţi, însă nu-l credeau pe bărbat capabil să-şi omoare nevasta. Medicii spun că individul de 61 de ani are şanse să se recupereze. Când va deveni conştient, vor intervenii procurorii care au cerut deja arestarea sa. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close