Antena 3 CNN Actualitate Un soţ a înnebunit când şi-a prins soţia vorbind la telefon cu un alt bărbat şi a omorât-o, apoi a încercat să se sinucidă

Un soţ a înnebunit când şi-a prins soţia vorbind la telefon cu un alt bărbat şi a omorât-o, apoi a încercat să se sinucidă

Gelozia l-a împins la crimă pe un bărbat din judeţul Gorj. Omul parcă a înnebunit în momentul în care şi-a surprins soţia vorbind la telefon cu un alt bărbat şi, bănuind-o de infidelitate, i-a cerut socoteală. S-a ajuns rapid la vorbe grele şi apoi, într-un acces, de furie, omul şi-a omorât soţia.

Un soţ a înnebunit când şi-a prins soţia vorbind la telefon cu un alt bărbat şi a omorât-o, apoi a încercat să se sinucidă
Sursa foto: foto: pandurul.ro
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2021   •   23:00

În mintea bărbatului de 61 de ani din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, a încolţit de mult ideea că soţia îl înşeală cu altcineva. MIercuri seara, gelozia şi băutura i-au luat însă minţile. Şi-a surprins soţia vorbind la telefon cu un alt bărbat şi a acuzat-o de infidelitate. Între cei doi a pornit cearta iar, la un moment dat, soţul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a omorât femeia.

Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul şi-a provocat mai multe răni de cuţit, încercând să-şi ia viaţa. Şi aproape că a reuşit. A fost găsit în stare de inconştienţă de o rudă sosită în vizită. La vederea imaginilor de groază, nora a sunat la 112. Medicii de pe ambulanţă au reuşit să-l resusciteze pe bărbat şi să-l transporte în stare gravă la spital. Pentru soţia sa nu s-a mai putut face nimic.

"Pe fondul geloziei și al consumului de alcool, făptuitorul şi-a înjunghiat soția în zona gâtului, provocându-i decesul, apoi a încercat să se sinucidă cu mai multe lovituri de cuțit. Se fac cercetări pentru omor asupra unui membru al familiei", a transmis procurorul Cristina Ciobanu, citat de pandurul.ro.

Vecinii sunt îngroziţi. Erau obişnuiţi cu certurile celor doi soţi, însă nu-l credeau pe bărbat capabil să-şi omoare nevasta. Medicii spun că individul de 61 de ani are şanse să se recupereze. Când va deveni conştient, vor intervenii procurorii care au cerut deja arestarea sa. 

×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close