Antena 3 CNN Actualitate Crimă din Iași anunțată la un post de televiziune. Apelul 112 a fost făcut de un angajat al postului

Crimă din Iași anunțată la un post de televiziune. Apelul 112 a fost făcut de un angajat al postului

Un bărbat din Iași a sunat la un post de televiziune pentru a anunța că și-a ucis mama. Angajații postului au sunat imediat la 112, iar echipajele care au mers la adresa indicată au descoperit că bărbatul nu glumise.

Crimă din Iași anunțată la un post de televiziune. Apelul 112 a fost făcut de un angajat al postului
de Alexandra Dima    |    01 Apr 2021   •   17:13

Crima a avut loc în cartierul Frumoasa al orașului Iași. Bărbatul și-ar fi omorât mama cu un cuțit și apoi a sunat la postul de televiziune.

După apelul făcut chiar de producătorul TV, la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale şi poliţiştii, potrivit prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi. 

„Un bărbat a sunat la Nașu tv și a spus că și-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea tv și am trimis acolo echipaje și poliția. Un nou mod de anunț al situațiilor de urgență”, a anunțat Diana Cimpoeșu.

Trupul femeii a fost găsit în casă, iar criminaliștii au deschis o anchetă pentru a desluși firul acțiunii.

Potrivit surselor Antena 3, criminalul este un bărbat cu probleme psihice care a fost doar 6 ani la școală. El și-a omorât mama chiar de ziua ei, tăindu-i gâtul. Vecinii spun că femeia se plângea în ultima perioadă de faptul că fiul său nu își mai lua medicamentele.

 

×
Subiecte în articol: Iași crima
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close