x close

Crimă oribilă în Argeș. Orbit de gelozie, un bărbat și-a ucis soția, după care și-a pus capăt zilelor într-o pădure

de A.M.P    |    28 Feb 2020   •   11:46
Crimă oribilă în Argeș. Orbit de gelozie, un bărbat și-a ucis soția, după care și-a pus capăt zilelor într-o pădure 482 Politia Romana/Facebook

O crimă oribilă s-a petrecut noaptea trecută într-o comună din Argeș, acolo unde un bărbat de 49 de ani şi-a ucis cu sălbăticie soţia.

Bolnav de gelozie, bărbatul de 49 de ani din comuna argeșeană Popești și-a înjunghiat soția de mai multe ori, în zona abdominală, după care a fugit într-o pădure din apropierea localității, scrie ziarulargesul.ro.

Fără bani, telefon sau acte, criminalul și-a pus capăt zilelor în pădure.

Alarma a fost dată de fiul cel mic al cuplului, care a sunat la 112. Ajunşi la faţa locului, medicii au constatat că femeia murise de aproximativ o oră.

Polițiștii s-au mobilizat și au început să-l caute pe criminal în împrejurimi și, după câteva ore, l-au găsit mort în pădure. 

Femeia ucisă brutal se angajase recent și făcea naveta la Piteşti. Conflictul dintre cei doi a escaladat noaptea trecută, discuţiile pe tema infidelităţii fiind mai vechi.

La puţin timp după crimă, câţiva apropiaţi ai cuplului au declarat că regretă faptul că i-au spus femeii să nu depună plângere la poliţie în dăţile în care era agresată de soțul ei.

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.
 

Citeşte mai multe despre:

crima crima in arges
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati