Antena 3 CNN Actualitate Crimă înfiorătoare în Botoșani. Femeie ucisă cu zeci de lovituri de cuțit

Crimă înfiorătoare în Botoșani. Femeie ucisă cu zeci de lovituri de cuțit

Crimă înfiorătoare în Botoșani. Femeie ucisă cu zeci de lovituri de cuțit
02 Oct 2018   •   08:50

Crimă înfiorătoare într-o comună din judeţul Botoşani! O bătrână de 80 de ani a fost găsită de un localnic, fără viaţă, într-o pădure. Femeia fusese ucisă cu zeci de lovituri de cuţit. Iar principalul suspect este chiar fiul ei. Acesta a negat totul şi aa dat vina pe tatăl lui pentru crimă. Anchetatorii au decis să-l reţină însă doar pe el pentru audieri. Iar dacă va fi găsit vinovat, barbatul va petrece ani grei în spatele gratiilor.

Într-un lan de porumb, la marginea unei păduri, bărbatul s-ar fi năpustit, cu un cuţit, asupra propriei mame. Apoi a abandonat-o şi a plecat spre casă. Pe drum, însă, un tânăr l-a văzut plin de sânge.

Tânărul, împreună cu mai mulţi prieteni, a început să o caute. Nu au găsit-o însă. Aşa că au decis să meargă după fiul femeii, în sat, să-l convingă să le arate unde se afla bătrâna.

Când au ajuns, femeia zăcea într-o baltă de sânge. Medicii nu au mai putut face nimic.

Tânărul care a găsit-o a reuşit să-l ţină pe fiul bătrâinei la locul tragediei până la sosirea poliţiştilor. În scurt timp, bărbatul a fost reţinut şi dus la audieri. Localnicii spun că ar avea probleme de comportament.

Bărbatul a negat că şi-a omorât mama. Ba chiar ar fi declarat că tatăl său a comis oribila faptă, iar el doar a dus trupul fără viaţă în pădure. Însă, până acum, anchetatorii nu au găsit indicii care să susţină această ipoteză. Individul rămâne deocamdată principalul suspect. Iar dacă va fi găsit vinovat, riscă ani grei de închisoare.

×
Subiecte în articol: femeie ucisa lovituri cutit
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close