Antena 3 CNN Actualitate Crimă înfiorătoare în Neamț! Bărbatul și-ar fi ucis fiul, iar apoi l-a tranșat și l-a aruncat în râu

Crimă înfiorătoare în Neamț! Bărbatul și-ar fi ucis fiul, iar apoi l-a tranșat și l-a aruncat în râu

O crimă parcă desprinsă din filmele de groază a avut loc în județul Neamț. Un bărbat, în vârstă de 73 de ani, a fost reținut, fiind bănuit că și-a ucis fiul, l-a tranșat și l-a aruncat în râu. Polițiștii au început cercetările după ce un tânăr i-a alertat că a văzut un braț uman în râul Siret din localitatea Horia.

Crimă înfiorătoare în Neamț! Bărbatul și-ar fi ucis fiul, iar apoi l-a tranșat și l-a aruncat în râu
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    07 Aug 2020   •   14:11

Oamenii legii au stabilit că acele rămășițe umane aparțin unui bărbat de 45 de ani din Roman. Din anchetă a reieșit că în perioada 1-5 august, bătrânul de 73 de ani, din Roman, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a avut un conflict cu fiul lui pe care l-a lovit un un obiect ascuțit.

Incidentul s-ar fi petrecut în locuința lor din județul Neamț, iar victima ar fi avut leziuni grave care au dus la deces.

Se pare că ulterior bărbatul ar fi tranșat corpul neînsuflețit al fiului său și l-ar fi aruncat în albia râului Siret, potrivit Mediafax.

Bărbatul a ajuns în fața procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț,  care a decis să fie reținut pentru 24 de ore pentru omor și profanare de cadavre sau morminte.

×
Subiecte în articol: Neamţ crima
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close