Antena 3 Actualitate Crimă îngrozitoare în Ghermănești. Un bătrân, îngunghiat mortal chiar de ziua lui

Crimă îngrozitoare în Ghermănești. Un bătrân, îngunghiat mortal chiar de ziua lui

26 Iun 2018   •   08:28
Crimă îngrozitoare în Ghermănești. Un bătrân, îngunghiat mortal chiar de ziua lui

Crimă înfiorătoare în localitatea vasluiană Ghermăneşti. Un bătrân a fost ucis cu 12 lovituri de cuţit chiar în ziua în care împlinea 88 de ani.

Criminalul este un vecin de 18 ani, care a încercat să-l jefuiască. I-a cerut banii de pensie, însă când bătrânul s-a opus, l-a ucis pe loc. Asasinul şi-a recunoscut fapta după ce a fost reţinut de poliţişti.

 

Bărbatul de 88 de ani, din localitatea vasluiană Ghermăneşti, locuia singur. Tocmise câţiva oameni din sat pentru a-i munci pământul. Printre aceştia, şi tânărul de 18 ani cu care s-a trezit dimineaţa în casă, chiar în ziua în care împlinea 88 de ani. Înarmat cu un cuţit şi băut bine, după o noapte petrecută în discotecă, adolescentul s-a gândit să-l jefuiască de banii de pensie. Însă când bătrânul i-a spus ca nu are bani, l-a atacat.

 

După crimă, tânărul s-a dus acasă şi s-a culcat. A fost trezit de poliţişti, după ce vecinii l-au găsit pe bătrân fără suflare.

×
Subiecte în articol: crima lovituri criminalul pensie
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close