Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Iași a murit în urma unei confruntări pentru un loc de parcare

Un bărbat din Iași a murit în urma unei confruntări pentru un loc de parcare

Un ieșean, în vârstă de 65 de ani, a murit după ce s-a certat cu un alt bărbat pentru un loc de parcare.

Un bărbat din Iași a murit în urma unei confruntări pentru un loc de parcare
Sursa foto: agerpres
de Georgiana Adam    |    11 Iun 2021   •   08:39

Din primele informații se pare că bărbatul în vârstă de 65 de ani s-a certat cu un cetățean arab pentru un loc de parcare. La scurt timp după confruntare, acesta a fost găsit în curtea casei, inconștient, de către un prieten. 

Din primele informații, bărbatul s-ar fi enervat foarte tare în timpul confruntării și, cel mai probabil, a făcut infarct. Rămâne ca cei de Institutul de Medicină Legală să stabilească cu exactitate cauza morții. Acesta nu prezenta urme de violență. 

”La data de 10 Iunie, în jurul orei 22.00, polițiștii secției 3 Poliție Urbană Iași au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că l-a găsit pe prietenul său, inconștient, în curtea locuinței. Cadrele medicale au constatat decesul persoanei.

De precizat este faptul că, anterior decesului, acesta ar fi avut un conflict verbal din cauza unui loc de parcare cu un conducător auto. Conducătorul auto cu care bărbatul decedat ar fi avut conflictul verbal a fost condus la sediul poliției pentru verificări.

La fața locului a fost dirijat preventiv un echipaj al Serviciului pentru  Acțiuni  Speciale, fără a fi necesară intervenția.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia pentru stabilirea cauzei morții bărbatului”, se arată în comunicatul emis de poliție. 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close