Antena 3 CNN Actualitate Crimă macabră în Satu Mare. Și-a omorât soția cu sânge rece fără să îi pese de copil. Motivul incredibil pentru care a apelat la acest gest

Crimă macabră în Satu Mare. Și-a omorât soția cu sânge rece fără să îi pese de copil. Motivul incredibil pentru care a apelat la acest gest

Incident șocant în Satu Mare. Un bărbat și-a ucis soția, fără milă, cu mai multe lovituri de cuțit. Bărbatul și-a ieșit din minți când femeia i-a dat o veste care l-a făcut să devină extrem de violent.

Crimă macabră în Satu Mare. Și-a omorât soția cu sânge rece fără să îi pese de copil. Motivul incredibil pentru care a apelat la acest gest
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    14 Iul 2020   •   11:30

O crimă macabră a avut loc în orașul Tășnad din județul Satu Mare. Un bărbat în vârstă de aproximativ  55 de ani a recunoscut că și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit.

Din primele date, se pare că că luni noapte, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, bărbatul și-a atacat soția și a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit, în zona abdomenului. 

Acesta este motivul pentru care bărbatul și-a ucis soția

Femeia ar fi dorit divorțul și, când i-ar fi comunicat bărbatului, acesta și-ar fi ieșit din minți. Soțul a fost reținut pentru 24 de ore și și-a recunoscut fapta, spune presa locală.

Bărbatul va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Satu Mare. Acum, un copil a rămas orfan de mamă.

×
Subiecte în articol: Satu Mare crima
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close