Antena 3 CNN Actualitate Mărturia soției criminalului de la Onești: ”Nu am crezut că se va ajunge aici!”

Mărturia soției criminalului de la Onești: ”Nu am crezut că se va ajunge aici!”

Antena 3 a prezentat, în exclusivitate, declarațiile soției lui Gheorghe Moroșan în fața instanței.

Mărturia soției criminalului de la Onești: ”Nu am crezut că se va ajunge aici!”
de Georgiana Murgilă    |    03 Mar 2021   •   12:33

În timpul audierilor, femeia nu a vrut să declare prea multe lucruri. Singurul lucru pe care îl susține este că nu a crezut că soțul ei va ajunge atât de departe și că doar va atrage atenția, astfel încât să fie băgat în seamă de autorități cu privire la procesul în care și-au pierdut locuința.  

Potrivit acesteia, Gheorghe Moroșan nu avea, inițial, intenția de a-și duce fapta până la capăt. 

Femeia a mai spus că nu au primit niciodată hotărârea judecătorească prin care au fost evacuați din apartament. 

Când a fost întrebată despre acele coliere care i-au fost găsite în geantă, având în vedere că și anchetatorii au luat în calcul varianta premeditării, aceasta a declarat că sunt niște obiecte obișnuite, ca toate celelalte pe care le are în geantă.

De aici, oamenii legii desprind două ipoteze. Cea în care soția ar fi fost cea care l-ar fi ajutat pe Gheorghe Moroșan și îi lege pe cei doi bărbați în casă, iar cealaltă variantă ar fi cea potrvit căreia, sub amenințarea lui Gheorghe Moroșan, unul dintre muncitori l-ar fi legat pe celălalt, după care a fost legat, la rândul lui, de agresor. 

Gheorghe Moroșan, alături de soția lui, se aflau la domiciliu în momentul în care un vecin de la etajul 4 i-a sunat pentru a-i anunța că, în fosta lor locuință, se află două persoane. 

Când au ajuns la bloc, femeia ar fi rămas la parter, iar soțul ar fi urcat în apartament. 

Martorii spun că aceasta avea un comportament dezinvolt, până în momentul în care poliția a ajuns la fața locului. De asemenea, aceștia spun că, de-a lungul timpului, Gheorghe Moroșan venea frecvent în zonă, deoarece avea informații potrivit cărora apartamentul va fi pus la vânzare de firma care a căștigat imobilul în urma dosarului de delapidare în care era condamnată soția lui. 

Vecinii de la etajul 4, la audieri, au recunoscut că i-au anunțat pe cei doi despre faptul că cineva se află în apartament, însă nu s-au gândit niciodată că se va ajunge într-o astfel de situație. 

×
Subiecte în articol: crima Onesti sotie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close