Antena 3 CNN Actualitate Imaginile care răstoarnă cazul crimelor de la Onești. Una dintre victime ar fi fost ucisă cu mult timp înainte

Imaginile care răstoarnă cazul crimelor de la Onești. Una dintre victime ar fi fost ucisă cu mult timp înainte

Antena 3 a prezentat imagini, în exclusivitate, care arată că una dintre victimele de la Onești ar fi putut fi omorâtă cu mult înainte de intervenția poliției.

Imaginile care răstoarnă cazul crimelor de la Onești. Una dintre victime ar fi fost ucisă cu mult timp înainte
de Laura Dinu    |    03 Mar 2021   •   10:23

În afare de imagini, sunt și informații cheie din rapoartele poliției cu privire la o astfel de situație. 

Imaginile au fost surprinse de foștii vecini ai lui Gheorghe Moroșan, cei care au filmat, de altfel, toată acțiunea care s-a desfășurat în balconul în care au avut loc crimele. 

Doar două siluete apar în imagini

Elementul cheie este faptul că, într-o singură imagine apar cele trei siluete: agresorul și cele două victime. În toate celelalte imagini apare Gheorghe Moroșan, cu o singură victimă. 

Este posibil ca explicația să vină chiar astăzi de la medicii legiști care, în urma necropsiilor, vor stabili cu exactitate ora fiecărui deces. 

Un alt element este reprezentat de faptul că doar o victimă a vorbit cu operatorul 112, în momentul în care criminalul a sunat și a amenințat că îi va ucide dacă nu primește ceea ce dorește.

Mai mult decât atât, în timpul unei conferințe de presă de marți, unul dintre oficiali spunea că victima era îngrozită în momentul în care vorbea cu operatorul. Cu alte cuvinte, este posibil ca cealaltă persoană să fi fost deja decedată, motiv pentru care starea de teamă a victimei era amplificată.

Cu privire la modul în care un bătrân de 68 de ani a reușit să imobilizeze doi bărbați mai tineri, a apărut o primă ipoteză potrivit căreia, unul dintre cei doi, sub amenințarea lui Gheorghe Moroșan, l-ar fi legat pe cel de-al doilea cu acele coliere de plastic pentru cabluri. 

Cel de-al treilea element ar fi chiar momentul în care ambulanțele vin să preia victimele. Bărbatul de 52 de ani a fost resuscitat timp de o oră. Despre a doua victimă, bărbatul de 36 de ani, nu există prea multe detalii, doar că a fost preluat de ambulanță și dus la spital, unde s-a constatat decesul. 

Există o diferență de timp între cele două decese

Întrebat, în timpul emisiunii Sinteza Zilei, de ce apar toate aceste informații contradictorii, Alexandru Scurtu, șeful SIAS, a încercat să explice situația. 

”Oana Zamfir: Există o diferență de timp între cele două decese?

Alexandru Scurtu: Da, există o diferență de timp!

Oana Zamfir: Cât de mare? 

Alexandru Scurtu: Nu aș putea preciza acum!

Oana Zamfir: E posibil ca unul dintre ei să se fi stins acolo, după primele lovituri din balcon?

Alexandru Scurtu: Este posibil!

Oana Zamfir: Ambii ostatici erau în balcon, au fost găsiți cu urme de târâre. Există posibilitatea ca unul dintre ei să fi fost decedat de multă vreme în interiorul locuinței și nu în balcon?

Alexandru Scurtu: Aceste amănunte fac parte din investigațiile în curs. Ce pot să vă spun este că, din informații, imediat după acțiunea violentă, una dintre victime a fost înjunghiată imediat. Următoarea, probabil că în alt loc. 

 

×
Subiecte în articol: Onesti crima
Parteneri
Vremea se schimbă radical de miercuri! Vin temperaturi neobișnuite
x close