Antena 3 CNN Actualitate Crimă oribilă în casa groazei. Un pensionar gelos şi-a tăiat soţia cu toporul de teamă că femeia se va recăsători după moartea lui

Crimă oribilă în casa groazei. Un pensionar gelos şi-a tăiat soţia cu toporul de teamă că femeia se va recăsători după moartea lui

Crimă oribilă în casa groazei. Un pensionar gelos şi-a tăiat soţia cu toporul de teamă că femeia se va recăsători după moartea lui
de O.P.    |    27 Aug 2013   •   05:30

Crimă oribilă în judeţul Neamţ. Un pensionar şi-a omorât soţia cu mai multe lovituri de topor, după care s-a sinucis. Totul a pornit de la o criză de gelozie. Omul se temea că femeia, mai tânără cu şase ani, îşi va refece viaţa după ce el va muri.

Aşa că a decis să o omoare. Vecinii spun că cei doi pensionari erau oameni liniştiţi şi nu ar fi bănuit niciodată că ar putea sfârşi într-un mod atât de tragic.

Localnicii din localitatea ieşeană Topoliţa nu ştiu ce s-a întîmplat în casa groazei. Cei doi bătrîni, soţ şi soţie, au fost găsiţi fără suflare chiar de nora lor, care venise în vizită.

Primele date ale anchetei au scos la iveală o ipoteză şocantă: în urma unui conflict spontan, bărbatul şi-ar fi ucis consoarta, apoi s-a sinucis. Poliţiştii iau în calcul însă şi o dublă crimă. Vecinii spun că cei doi erau liniştiţi, dar el îi reproşa uneori soţiei, mai tînără cu 6 ani, că ea şi-ar reface viaţa dacă el ar muri primul.

Rudele se pregatesc acum de o dublă înmormîntare. Fiul si nora celor doi urmau sa plece, peste cîteva zile, la munca in strainatate si sunt nevoitit acum sa-si amine plecarea.

×
Subiecte în articol: crima crime
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close