Antena 3 CNN Actualitate Crimă oribilă în Iași! Bărbat găsit mort în casă, cu capul tăiat în două

Crimă oribilă în Iași! Bărbat găsit mort în casă, cu capul tăiat în două

Crimă oribilă în Iași! Bărbat găsit mort în casă, cu capul tăiat în două
Sursa foto: Sursa foto: cancan.ro
30 Ian 2017   •   14:33

Trupul neinsufletit al unui barbat a fost descoperit ieri dupa-amiaza, in localitatea Cotu Cornii din judetul Iasi. Acesta era intr-o balta de sange, iar prima persoana care a vazut cadavrul, o ruda a acestuia, s-a ingrozit de urmele de violenta de pe acesta.

"Am vrut sa merg la el in vizita, este mosul meu si am vrut sa vad ce mai face, pentru ca locuim la cateva case distanta. Imediat cum am deschis usa, l-am vazut intins pe podea si nu misca deloc. Mi-am dat seama ca e mort si m-am speriat. M-am dus repede la vecinul de peste drum si l-am anuntat. Nu stiam ce s-a intamplat", a povestit Gheorghe Acostoaie, nepot al decedatului, conform Buna Ziua Iasi.

Victima se numeste Gheorghe Manea si avea 61 de ani. Medicii care au ajuns la fata locului nu au putut face altceva decat sa constate decesul. Unul dintre primii vecini care a vazut cadavrul a spus ca s-a ingrozit cand a vazut urma de taietura de la nivel cranian pe care o avea trupul neinsufletit. 

"Sunt ruda cu el, m-a sunat cineva si mi-a spus ca a murit. Am venit la el acasa, sa vad ce s-a intamplat. L-am vazut, avea capul crapat de la o lovitura de topor, se cunostea clar ca l-a lovit cineva cu toporul in cap. Avea si haina taiata la maini si era plin de sange", a povestit Ioan Macari, localnic.

×
Subiecte în articol: crima Iași barbat cap topor casa
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close