Antena 3 CNN Actualitate Crimă pasională? Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat

Crimă pasională? Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat

Crimă pasională? Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat
Sursa foto: Foto: ikeepsafe.blogspot.com
21 Noi 2011   •   11:14

Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei crime pasionale în cazul călugărului decapitat, găsit sâmbătă, în localitatea Ghindăreşti. Poliţiştii au găsit în telefonul călugărului un mesaj cu tentă sexuală, de la un italian care îi spunea că îi simte lipsa.

Cercetările însă continuă iar medicii legişti au cerut şi o a doua examinare deoarece cadavrul prezenta mai multe lovituri.

Poliţiştii au găsit mai multe mesaje pe telefonul mobil al călugarului ucis. Surse din cadrul anchetatatorilor susţin că au descoperit printre mesaje şi unul cu tentă sexuală. Se pare că bărbatul ar fi primit  mesajul din Italia, de la un alt bărbat, care îi transmitea că ar dori să-l revadă

Nimeni nu îşi explică din ce cauză bărbatul a fost omorât. Călugării de la mănăstirea Uspenia, din localitatea tulceană Slava Rusă, acolo unde bărbatul a slujit o perioadă, spun că acesta nu era menit să fie călugăr.

Călugărul a fost plecat timp de 8 ani în străinătate. Cunoscuţii spun că era foarte schimbat când s-a reîntors în ţară şi îi cam plăcea băutura.

Cadavrul călugurului a fost găsit, sâmbătă, într-un sac. Pentru că acesta avea mai multe lovituri, medicii legişti au cerut o a doua examinare.

 


×
Subiecte în articol: calugari cadavru
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close