Antena 3 CNN Actualitate Crimă recunoscută după 13 ani. Un tânăr din Cluj s-a predat azi Poliţiei

Crimă recunoscută după 13 ani. Un tânăr din Cluj s-a predat azi Poliţiei

Crimă recunoscută după 13 ani. Un tânăr din Cluj s-a predat azi Poliţiei
de M.Z.    |    05 Ian 2015   •   20:38

Un tânăr din Cluj s-a predat astăzi la poliţie şi le-a spus anchetatorilor că ar fi comis o crimă, în 2001, pentru care un alt bărbat este acum în puşcărie, informează ziardecluj.ro. Tânărul susţine că a ucis o fată de 20 de ani, într-un bloc din oraş, după care a fugit.

După gratii a ajuns însă un alt bărbat, care şi-a susţinut neîntrerupt în ultimii 13 ani nevinovăţia.

Mai mult, acesta i-a dat în judecată pe fostul şef al Poliţiei Cluj-Napoca şi pe procurorul care i-au pus în cârcă crima, fără ca el să o fi comis.

Bărbatul care şi-a recunoscut fapta, Adrian Pop, a fost audiat de poliţişii clujeni care l-au direcţionat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Acolo, a dat declaraţii şi a răspuns la întrebările procurorilor.

După audieri, bărbatul care şi-a mărturisit crima a fost lăsat liberi de procurori.

În tot acest timp, după gratii a stat un alt bărbat, pe nume Florin Bodrog, de 33 de ani. Poliţiştii au crezut atunci că hoţul şi criminalul sunt una şi aceeaşi persoană.

Din spatele gratiilor, Bodrog spune că, pe parcursul cercetării penale, nu s-a făcut reconstituirea faptei şi nici teste ADN care, în opinia lui, i-ar fi demonstrat nevinovăţia. Despre fata ucisă în lift, nimeni nu pare să îşi mai amintească mare lucru.

×
Subiecte în articol: crima Cluj Napoca
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close