Antena 3 CNN Actualitate Crimă șocantă. Deputată, mamă a 55 de copii, și-a ucis soțul cu sânge rece, fiind ajutată de 6 dintre aceștia

Crimă șocantă. Deputată, mamă a 55 de copii, și-a ucis soțul cu sânge rece, fiind ajutată de 6 dintre aceștia

Întâmplare fără precedent în Brazilia. O deputată care are nu mai puțin de 55 de copii, biologici și adoptați, și-a ucis soțul, pastor, fiind ajutată de câțiva dintre aceștia. Din primele informații, se pare că femeia a avut în trecut mai multe tentative de a-l ucide, însă nereușite.

Crimă șocantă. Deputată, mamă a 55 de copii, și-a ucis soțul cu sânge rece, fiind ajutată de 6 dintre aceștia
Sursa foto: Facebook / Flordelis Dos Santos de Souza
de Georgiana Adam    |    25 Aug 2020   •   11:53

Anderson do Carmo, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcat în iunie 2019 de 30 de ori, în casa în care acesta locuia alături de soția sa și de copii, scrie BBC. 

Audiată de anchetatori, deputata Flordelis dos Santos de Souza, în vârstă de 59 de ani, a declarat inițial că soțul ei a fost ucis în timpul unui jaf. După mai multe cercetări, anchetatorii au ajuns la concluzia că pastorul a fost ucis chiar de soția sa, alături de câțiva dintre copii. 

Parlamentar celebru în Rio de Janeiro, Flordelis dos Santos de Souza, care a devenit faimoasă cântând muzică gospel înainte de a intra în politică, susține că este nevinovată. 

Mandate de arestare pentru 9 din persoane acuzate

Luni, 24 august 2020, procurorii au anunțat acuzațiile pentru de Souza și alte 10 persoane implicate în crimă, între care 6 dintre copii și o nepoată. De asemenea, au fost emise mandate de arestare pentru 9 dintre acuzați. 

Din păcate, poliția nu a putut să o aresteze pe deputată, aceasta având imunitate politică. 

"Concluzia la care s-a ajuns în timpul anchetei este că de Souza a plănuit această crimă oribilă”, a declarat Antonio Ricardo Lima Nunes, șeful secției Omucideri. 

Motivul crimei a fost de natură financiară

Motivul pentru care a pus la cale asasinarea soțului său ar fi de natură financiară. Acesta i-ar fi blocat accesul la bani, nemulţumit de „tratamentul preferenţial” pe care îl acorda copiilor ei favoriţi.

Potrivit anchetatorilor, femeia a mai încercat să își otrăvească soțul de 6 ori înainte de a le ordona copiilor ei să îl ucidă. 

Focurile de armă care l-au ucis pe Anderson de Carmo au fost trase de Flavio dos Santos Rodrigues, fiul biologic al doamnei de Souza. Arma crimei fusese cumpărată de Lucas Cesar dos Santos, unul dintre copiii adoptați ai cuplului.

 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close