Antena 3 CNN Actualitate Crimă şocantă în Argeş. Un băiat de 16 ani a ucis în bătaie un bătrân, apoi s-a dus la culcare

Crimă şocantă în Argeş. Un băiat de 16 ani a ucis în bătaie un bătrân, apoi s-a dus la culcare

Crimă şocantă în Argeş. Un băiat de 16 ani a ucis în bătaie un bătrân, apoi s-a dus la culcare
Sursa foto: Foto: Video News
12 Feb 2011   •   21:01

Copilul-problemă care acum aproape un an şoca Rucărul prin cruzimea cu care a schingiuit un câine, a ucis, vineri noapte, un om.

Bătrânul de 67 de ani a fost găsit mort în curtea casei băiatului. Fusese bătut crunt. Avea trupul brăzdat de lovituri. Băiatul de 15 ani l-a lovit cu un vătrai, şi, după ce omul s-a prăbuşit, a continuat să îl bată cu parul.

Cinci poliţişti o privesc şocaţi pe victima omorului de vineri noapte. Bătrânul a fost pur şi simplu tocat în bătaie. Iar principalul suspect e un copil de 15 ani.

Totul a început vineri noapte, după ce băiatul şi musafirul lui, bătrânul, au băut. Oamenii legii cred că au de-a face cu o crimă pasională. Doar aşa îşi pot explica cruzimea cu care copilul şi-a ucis victima.

În sprijinul acestei ipoteze, vine şi faptul că victima a fost găsită dezbrăcată, de la mijloc în jos. Bătaia ar fi început în casă, când copilul l-a atacat pe bătrân cu un vătrai. Acesta a ieşit în fugă din casă, pe jumătate dezbrăcat, şi a încercat să scape în grădina din spate. S-a împiedicat, însă, şi s-a prăvălit sub ploaia de lovituri.

Bâta era, de fapt, coada unui topor căruia, după prima lovitură, i-a sărit lama. Totul a durat câteva minute. Şi nimeni, nici măcar bunica tânărului, aflată în casă, nu a auzit nimic. Când a văzut că victima nu mai mişcă, băiatul s-a întors în casă şi s-a culcat. Liniştit.

Abia dimineaţă, un vecin a văzut grozăvia.

Vecinii au anunţat poliţia, iar oamenii legii l-au luat la întrebări pe băiatul de 15 ani.

Băiatul nu e la prima faptă care şochează întreaga comunitate. Nu a trecut anul de când a schingiut câinele unei vecine. Iar femeia, a prevestit încă de-atunci ce avea să urmeze...

Copilul acuzat de omor provine dintr-o familie dezorganizată. De mic, l-a crescut bunica. Tatăl lui a aflat azi de grozăvie.

Şapte ore au adunat probe procurorii din curtea în care s-a întâmplat oribila crimă.

Băiatul şi-a mărturisit fapta şi este acum în arestul poliţiei Câmpulung. El ar putea scăpa doar cu jumătate din pedeapsa pentru omor deosebit de grav. Până când va deveni major, va fi internat într-un centru de detenţie pentru minori.

 


×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close