Antena 3 CNN Actualitate Crimă șocantă în Olt! O tânără gravidă și-a ucis iubitul care voia să plece la o petrecere de Sfântul Ion. Un copil de patru ani a asistat la tragedie!

Crimă șocantă în Olt! O tânără gravidă și-a ucis iubitul care voia să plece la o petrecere de Sfântul Ion. Un copil de patru ani a asistat la tragedie!

Un bărbat a fost înjunghiat mortal de concubina sa, după ce acesta i-a transmis femeii că pleacă la o petrecere de Sfântul Ion.

Crimă șocantă în Olt! O tânără gravidă și-a ucis iubitul care voia să plece la o petrecere de Sfântul Ion. Un copil de patru ani a asistat la tragedie!
08 Ian 2020   •   11:36

Bărbatul în vârstă de 33 ani şi-a anunţat concubina în vârstă de 29 ani că pleacă la o petrecere la Craiova, organizată de şeful bărbatului care lucra la o firmă de construcţii. Cei doi concubini se aflau în locuinţa bărbatului, mai exact în bucătăria casei din Vulpeni, satul Gropşani, scrie Adevarul.

Bărbatul a anunţat-o pe concubină că pleacă la petrecerea şefului său, vestea nemulţumind-o pe parteneră.  

Femeia, care este însărcinată în aproape patru luni, a ameninţat, la rândul ei, că pleacă la părinţi, în comuna vecină Iancu Jianu.

Fetiţa femeii, în vârstă de 4 ani, dintr-o relaţie anterioară, a început la rândul ei să plângă, cel mai probabil speriată de discuţiile celor doi, şi să ceară la bunici, moment în care femeia şi-a peirdut cumpătul şi a apucat un cuţit, aplicându-i bărbatului două lovituri, una în zona gâtului, care i-a şi fost fatală, generând o sângerare masivă, şi alta aproape de inimă. Femeia a anunţat vecinii, iar fratele bărbatului, care în acele momente intra în locuinţă, a sunat la 112, însă victima nu a supravieţuit.

Femeia a fost audiată ore întregi, fiind reţinută în cursul serii de marţi şi urmând ca astăzi să fie prezentată în faţa judecătorului cu propunere de arest preventiv. Cel mai probabil în cazul său se va dispune şi o experetiză psihiatrică, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, unitatea care cercetează cazul.

×
Subiecte în articol: Sfantul Ion
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close