Antena 3 CNN Actualitate Crimă teribilă în Capitală. O femeie a fost ucisă în casă. ”A spălat cuțitul, s-a schimbat de haine și a plecat”

Crimă teribilă în Capitală. O femeie a fost ucisă în casă. ”A spălat cuțitul, s-a schimbat de haine și a plecat”

Principalul suspect în cazul crimei înfiorătoare din Capitală s-a predat. Acesta ar fi recunoscut că și-a ucis soția cu sânge rece într-un apartament din sectorul 3. Iar martor la întreaga scenă ar fi fost chiar fiica celor 2.

Crimă teribilă în Capitală. O femeie a fost ucisă în casă. ”A spălat cuțitul, s-a schimbat de haine și a plecat”
de Laura Dinu    |    02 Iul 2020   •   07:33

Miercuri, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie a fost înjunghiată într-un apartament situat în sectorul 3.

„La fața locului au sosit polițiștii precum și un echipaj medical care au efectuat manevre de resuscitare. În pofida, eforturilor medicale, a fost declarat decesul persoanei”, anunța Poliția Capitalei.

În casă s-ar fi aflat fiica lor, în vârstă de 15 ani care ar fi fost martor la scena odioadă, povestesc martorii. 

Fetița ei am înțeles că era la calculator. Mi-a zis mie că a spălat cuțitul, s-a schimbat de haine și a plecat”, spune un martor. 

Strigătele femeii au alertat vecinii care au sunat de urgență la 112. 

Am auzit că țipa, cam 30 de secunde, duoă care s-a oprit. Au ieșit și niște vecini din bloc și cam atât. Până am coborât eu să merg la un alt bloc au venit echipajele”, povestește un alt martor.

Acum trei copii au rămas fără mamă.

”O familie serioasă, cu 3 copii, 2 gemeni, educați, care tocmai au trecut în clasa a 8-a, un băiat de 20 de ani, o familie respectuoasă, nu am cuvinte. O fată pe care am iubit-o foarte mult. Și el era un băiat nemaipomenit”, mai spune unul din martori.

Bărbatul de 49 de ani, soțul femeii ucise, s-a predat poliției. 

 

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close