Antena 3 CNN Actualitate Crimă TERIFIANTĂ la Iaşi. O femeie a fost găsită cu gâtul tăiat într-un şanţ. Concubinul ar fi ucis-o din gelozie

Crimă TERIFIANTĂ la Iaşi. O femeie a fost găsită cu gâtul tăiat într-un şanţ. Concubinul ar fi ucis-o din gelozie

Crimă TERIFIANTĂ la Iaşi. O femeie a fost găsită cu gâtul tăiat într-un şanţ. Concubinul ar fi ucis-o din gelozie
de O.P.    |    31 Oct 2013   •   05:36

Crimă oribilă din gelozie la Iaşi!  O femeie de 34 de ani a fost găsită cu gîtul tăiat într-un şanţ din cartierul Tătăraşi iar principalul suspect este chiar concubinul ei.

Bărbatul ar fi ucis-o deoarece femeia intenţiona să se desparta de el. De altfel, apropiaţii spun că certurile dintre cei doi erau tot mai dese în ultima perioada, mai ales că bărbatul nu avea nici loc de muncă.

Omul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. În urma tragediei, cei doi copii ai femeii din prima căsătorie au rămas orfani.

Crima a avut loc în plină zi, într-un cartier din Iaşi. Mai mulţi localnici l-au văzut pe suspect certîndu-se cu victima şi au chemat poliţia.

Poliţiştii au găsit trupul femeii într-un şanţ, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viaţă.

Poliţiştii ieşeni l-au găsit pe suspect în cîteva ore. Era chiar concubinul femeii. Acesta ar fi ucis-o pentru că ar fi vrut să se despartă de el.

Certurile între cei doi concubini erau, în ultima vreme din ce în ce mai dese. Suspectul nu avea un loc de muncă şi în plus era foarte gelos. Se pare că toate acestea au dus la crima oribilă pe care a comis-o.

Suspectul a fost audiat, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă. Dacă se va dovedi că el este autorul crimei, bărbatul riscă ani grei în spatele gratiilor.

×
Subiecte în articol: crime decese gelozie
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close