Antena 3 CNN Actualitate Crime în stil mafiot. Adrian Grigoraş şi Adrian Şlepac, în arest preventiv pentru 29 de zile

Crime în stil mafiot. Adrian Grigoraş şi Adrian Şlepac, în arest preventiv pentru 29 de zile

Crime în stil mafiot. Adrian Grigoraş şi Adrian Şlepac, în arest preventiv pentru 29 de zile
Sursa foto: Justitie
17 Ian 2010   •   10:01

Adrian Grigoraş şi Valentin Şlepac, bănuiţi că ar fi asasinat mai multe persoane în stil mafiot, au primit mandate de arestare pe 29 de zile. Cei doi sunt cercetaţi pentru cel puţin patru crime comise între anii 2006 - 2008.

Cei doi suspecţi au recunoscut o parte din acuzaţiile care li se aduc. Mai mult, bărbaţii au recunoscut că gruparea criminală era condusă de Sergiu Băhăian, fostul patron al societăţii Sabina Product. Acesta a fost prins în Capitală, în urma unei intervenţii spectaculoase, la care au participat 60 de poliţişti. În timpul operaţiunii, un ofiţer de la Crimă Organizată a fost rănit.

Ofiţerul rănit a primit îngrijirile medicale, iar starea sa etse acum stabilă. Acesta va fi recompensat pentru curajul său.

Gruparea anihilată de procurorii DIICOT era formată din peste 10 persoane şi acţiona în Capitală, precum şi în judeţele Constanţa şi Ialomiţa. Membrii reţelei racolau diverse persoane, pe numele cărora înfiinţau societăţi comerciale. Noii patroni emiteau apoi file CEC sau bilete de ordin fără acoperire. După ce îşi îndeplineau rolul, aşa-zişii patroni erau omorâţi.

Şi Procurorul general al României, Codruţa Kovesi a făcut referire la aceasta anchetă. "Este un caz fără precedent pentru procurori, un caz foarte complex, în care crimele au fost comise cu violenţă extremă", a afirmat Kovesi pentru cotidianul Gândul.



Antena 3

×
Subiecte în articol: arest preventiv
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close