Antena 3 CNN Actualitate Criminalul Andreei, tânăra mămică ucisă în Bucureşti, a fost găsit mort acasă

Criminalul Andreei, tânăra mămică ucisă în Bucureşti, a fost găsit mort acasă

Criminalul Andreei, tânăra mămica ucisă în Bucureşti, a fost găsit mort acasă.

Criminalul Andreei, tânăra mămică ucisă în Bucureşti, a fost găsit mort acasă
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    Carmina Pricopie    |    15 Iun 2021   •   15:34

Ionuţ Alexandru Busa, tânărul căutat de poliţişti şi mascaţi după ce a omorât-o pe Andreea, iubita sa, sub ochii fetiţei ei, într-o casă din cartierul Militari din Bucureşti, a fost găsit mort, în casa sa.

Mascaţii porniţi în căutarea criminalului, ce părea a fi înarmat cu un cuţit, au mers la el acasă şi l-au găsit fără viaţă.

Bărbatul şi-a pus capăt zilelor înainte de a fi prins, iar medicii chemaţi nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita.

Tânărul şi-a ucis iubita în vârstă de 23 de ani, astăzi, în casa tinerei din cartierul Militari, după o ceartă. Crima îngrozitoare s-a produs chiar sub ochii fetiţei tinerei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Andreea, o tânără mămică din Bucureşti, a fost omorâtă de iubit, sub ochii fetiţei ei

Tânără mămică ucisă de iubit în Bucureşti, criminalul s-a sinucis

"Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close