Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a găsit în rucsacul criminalului de la Bascov. Crima a fost plănuită pas cu pas

Ce s-a găsit în rucsacul criminalului de la Bascov. Crima a fost plănuită pas cu pas

Vin mărturii cutremurătoare în cazul crimei de la Bascov. Cei care l-au cunoscut pe agresor spun că această crimă ar fi fost pusă la punct pas cu pas iar bărbatul și-ar fi pregătit și fuga.

Ce s-a găsit în rucsacul criminalului de la Bascov. Crima a fost plănuită pas cu pas
de Laura Dinu    |    Cristi Popovici    |    10 Aug 2022   •   13:47

În rucsacul pe care îl avea asupra lui, bărbatul avea pregătite haine de schimb, dar și mâncare. 

Vecinii povestesc faptul că nepoata pe care a ucis-o refuza să poarte un lanț pe care el i-l dăruise. 

"N-am auzit nimic decât câinii, erau alai acolo când el era plecat. În final ne-am dus cu domnii polițiști prin curte pe la dânsul. Se ascundea pe un dâmb, aici, în salcâmi. Zice că avea un sac cu haine de schimb, mâncare cu el... Avea un cuțit și s-a opus când au pus mascații mâna pe el, dar l-au imobilizat imediat". 

Psihiatrul care îl avea în îngrijire spune că el nu necesita internare, nici îngrijitor. Cu toate acestea, nu își explică gestul extrem. Ultima discuție a medicului cu familia despre criminal a avut loc în urmă cu aproape o lună. 

”Tatăl era foarte dedicat îngrijirii lui, venea lunar, pe el îl vedeam la câteva luni. Niciodată nu a dat vreun semn, niciodată nu a fost violent. Dar să nu uităm că boala aceasta este imprevizibilă. Era anxios și închis, nu socializa, dar nici nu făcea probleme”, spune psihiatrul acestuia.

Potrivit medicului, bărbatul urma un tratament de ultimă generație și răspundea tratamentului, având o evoluție foarte bună.  

Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul avea un jurnal în care erau scrise detaliile crimei, la care familia nu avea acces.

Familia îl proteja mult. 

Cum a acționat criminalul de la Bascov și de ce niciunul dintre adulți nu a reacționat la atac

Armele crimei de la Bascov au fost un ciocan și mai multe pietre, iar imaginile de la locul masacrului i-au șocat până și pe anchetatorii cu zeci de ani de experiență.

Surse din anchetă spun că el a acționat în toiul nopții. Acesta și-ar fi omorât prima dată părinții și fratele, după care a așteptat dimineața, când cumnatul său urma să plece la muncă. Imediat ce acesta a plecat, criminalul a dat năvală în casa surorii lui, pe care au ucis-o cu sânge rece. De asemenea a ucis-o și pe fiica acesteia, în vârstă de numai cinci ani.

Sursele citate spun că primul atacat a fost tatăl, în timp ce ieșea de la baie. Victima a fost lovită în nenumărate rânduri cu diferite corpuri dure. Imediat ce acesta a căzut la pământ, criminalul și-a atacat mama și ulterior fratele care dormea, fiind extrem de obosit după tura de noapte.

Imediat după ce și-a ucis membrii familiei, criminalul a rămas alături de aceștia în casă, până dimineața, când a intrat în locuința surorii lui și a ucis-o.

În momentul în care a fost găsit de polițiști, agresorul avea asupra lui un cuțit cu care încercase să își ia viața. A încercat să opună rezistență oamenilor legii, însă nu a reușit.

×
Subiecte în articol: Bascov crima
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close