Antena 3 CNN Actualitate Criminalul fetei incendiate în valiză ar putea fi unul dintre clienții salonului de masaj erotic

Criminalul fetei incendiate în valiză ar putea fi unul dintre clienții salonului de masaj erotic

Criminalul Sabinei, tânăra de 32 de ani ucisă, băgată într-o valiză și incendiată pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu, ar putea fi unul dintre clienții salonului de masaj erotic în care aceasta a lucrat în ultimele luni.

Criminalul fetei incendiate în valiză ar putea fi unul dintre clienții salonului de masaj erotic
Sursa foto: Exclusiv Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Noi 2020   •   13:36

Inițial, au apărut informații potrivit cărora criminalul ar fi fost prins, însă acestea nu au fost confirmate de autorități.

Potrivit informațiilor venite din partea familiei, tânăra ar fi dispărut în urmă cu mai bine de 4 luni. Deși avea un copil, aceasta nu a mai sunat și nu a mai răspuns la mesaje celor din familia care îi creștea copilul . Cu toate acestea, nu există la Poliție o plângere cu privire la dispariția acesteia. 

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, femeia a fost identificată după o amprentă papilară. Aceasta ar fi fost amprentată inițial în Spania, unde ar fi comis un furt. Amprenta ar fi rămas în sistemul Europol, iar cei de la Europol au trimis o comunicare la solicitarea autorităților Române pentru identificarea tinerei. 

Povestea dramatică a victimei din Giurgiu. Mărturia dirigintei ei: ”Era năzdrăvană, dar nu era ceva care să sară în ochi”

Antena 3 a obținut informații în exclusivitate despre trecutul victimei crimei odioase din Ghimpați, Giurgiu.

Reporterii Antena 3 au găsit-o pe diriginta femeii de 32 de ani care a fost ucisă și apoi arsă într-un geamantan pe câmp.

Diriginta face dezvăluiri incredibile despre Mihaela-Sabina Mircea, tânăra ucisă. Se știe deja că femeia avea 32 de ani, era din Buftea și avea un copil cu dizabilități lăsat în grija rudelor.

”Era un elev obișnuit, de nivel mediu care nu dădea de înțeles că va ajunge aici. Am ținut foarte mult legătura cu bunica, care îmi era colegă. Se ocupa foarte mult de ea.

Își dorea să învețe mai mult și se ocupa. Urmărea lecții, o verifca, se interesa de evoluția ei la ceilalți profesori.

Sabina locuia cu bunica și cu mama. Nu știu despre tată. Era năzdrăvană, dar sunt mulți copii năzdrăvani.

Nu era ceva care să sară în ochi”, a dezvăluit diriginta femeii incendiate.

Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra mamă ucisă și incendiată pe câmp la Ghimpați

Printre ultimele mesaje ale Sabinei Mircea, tânăra mamă în vârstă de 32 de ani, care a fost omorâtă, băgată într-o valiză și incendiată pe un câmp de lângă Ghimpați, tânăra le promisese celor care aveau grijă de fiul ei în vârstă de opt ani că se va întoarce să îl ia.

×
Subiecte în articol: fată incendiată Ghimpați Giurgiu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close