Antena 3 CNN Actualitate El este criminalul de la Galați, care a înjunghiat un om în plină stradă

El este criminalul de la Galați, care a înjunghiat un om în plină stradă

A apărut prima imagine cu presupusul criminal de la Galaţi. Încătuşat în maşina Poliţiei, dar zâmbitor, bărbatul a fost dus la audieri. Bărbatul ar fi ucis din răzbunare, reiese din prima fază a anchetei. Insă datele criminaliștilor arată că, atât criminalul, cât și victima, sunt membri ai lumii interlope.

El este criminalul de la Galați, care a înjunghiat un om în plină stradă
de Gabi Vlad    |    11 Iun 2021   •   14:06

Este vorba despre Armin Bălăucă, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Galați

Potrivit surselor Antena 3, fratele ucigașului și bărbatul ucis au fost prieteni. Cel din urmă voia sa obțină un drept de proprietate pe apartamentul pe care îl deținea fratele ucigașului (stil camătă). Încă acesta nu a mai rezistat amenințărilor și presiunilor și a fugit în Austria unde s-a sinucis.

Astfel, ucigașul, ca să-și răzbune fratele, l-a omorât.

”Este vorba despre un conflict care a avut loc în după amiaza de 10 iunie 2021, în jurul orelor 20:00. Inculpatul a aplicat 2 lovituri in zone vitale victimei, aceasta decedând în timpul nopții de 10 spre 11 iunie. 

În declarațiile date de inculpat, acesta susține că între inculpat și victimă exista o stare conflictuală, având la bază neînțelegeri și discuții legate de un apartament care ar fi aparținut fratelui inculpatului și pe care victima dorea să obțină proprietate asupra lui. 

La întâlnirea dintre victimă și inculpat nu a mai participat nicio altă persoană, din probele de până acum. Se susține doar că s-au întâlnit în mod accidental cu mașinile”, a declarat procurorul Liliana Istrate.

Polițiștii gălățeni au reușit să îl identifice și să îl rețină pe criminal, vineri dimineață. 

Acuzațiile care i se aduc acestuia sunt omor și tulburarea liniștii și ordinii publice. 

Bărbatul a fost așteptat chiar la ieșirea din bloc, a primit două lovituri de cuțit, în burtă și în gât și, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a murit.  

Din primele informații, se pare că bărbatul ucis ar fi un membru al lumii interlope din Galați și ieșise de curând din închisoare. Fusese condamnat pentru cămătărie și proxenetism. Acesta a mai fost implicat, într-o răfuială cu Marian Ivan, un lider al lumii interlope de la vremea aceea. Răfuiala a avut loc cu mai bine de 15 ani în urmă, iar în 2008, Marian Ivan a fost asasinat tot în urma unei răfuieli. 

Incidentul a avut loc joi seara, în parcarea unui bloc, iar victima a ajuns în stare foarte gravă la spital. Ulterior, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a murit.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close