Antena 3 CNN Actualitate Criminalul de la Galați a fost prins! Acesta nu a acționat singur

Criminalul de la Galați a fost prins! Acesta nu a acționat singur

A fost prins criminalul care a şocat un oraş întreg seara trecută, după ce şi-a înjunghiat un rival în văzul lumii. Surse din anchetă spun că nu a acționat singur, a avut complici care au asigurat că poate să îşi ducă fapta la bun sfârşit. Primele informaţii arată că şi victima şi atacatorul sunt membri ai lumii interlope. Bărbatul ucis se ocupa de proxenetism şi cămătărie. A fost condamnat în trecut și era recent eliberat din închisoare.

Criminalul de la Galați a fost prins! Acesta nu a acționat singur
de Andrei Grigore    |    11 Iun 2021   •   09:55

Polițiștii gălățeni au reușit să îl identifice și să îl rețină pe criminalul care a înjunghiat un bărbat în plină stradă. 

Acuzațiile care i se aduc acestuia sunt omor și tulburarea liniștii și ordinii publice. 

Potrivit unor surse Antena 3, ar fi vorba despre un plan bine pus la punct. În atac ar fi acționat mai multe persoane, în sensul în care perimetrul ar fi fost monitorizat minute bune, iar persoana ucisă urmărită pas cu pas, până în momentul în care a fost ucisă. 

Bărbatul a fost așteptat chiar la ieșirea din bloc, a primit două lovituri de cuțit, în burtă și în gât și, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a murit.  

Din primele informații, se pare că bărbatul ucis ar fi un membru al lumii interlope din Galați și ieșise de curând din închisoare. Fusese condamnat pentru cămătărie și proxenetism. Acesta a mai fost implicat, într-o răfuială cu Marian Ivan, un lider al lumii interlope de la vremea aceea. Răfuiala a avut loc cu mai bine de 15 ani în urmă, iar în 2008, Marian Ivan a fost asasinat tot în urma unei răfuieli. 

Incidentul a avut loc joi seara, în parcarea unui bloc, iar victima a ajuns în stare foarte gravă la spital. Ulterior, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a murit.

Acesta era căsătorit și avea 3 copii minori, unul clasa pregătitoare, unul, clasa a II-a, iar cel mai mare, în clasa a IV-a

Surse apropiate anchetei spun că victima avea antecedente penale și este posibil ca atacul să fie o răzbunare a unor rivali.

El a fost așteptat de o persoană necunoscută lângă bloc și a fost înjunghiat de mai multe ori.

Atacul s-a produs joi, în jurul orei 20, când afară era încă lumină şi zona era plină de locatari si copii. Ulterior, agresorul a aruncat cuțitul sub o mașină şi s-a făcut nevăzut prin gangul dintre blocuri.

Lumea a fost alertată de strigate, dar este speriată şi martorii se feresc să vorbească. 

„A fost un conflict între doi bărbați. S-a întâmplat în spatele blocurilor de la de la Ultimul Leu. Un bărbat a fost înjunghiat în gât și în abdomen. A fost lovit cu un cuțit.

A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Din câte am înțeles a intrat în stop cardiorespirator”, explica Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului Județean de Ambulanță Galați, joi seara. 

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close